İstanbul Belediyesi’nde devletin bütün birimlerini ayağa kaldıracak ne tür gizli bilgiler olabilir acaba?

MERAK ETTİĞİM ŞEYLER Hatırlayacaksınız, Ekrem İmamoğlu 31 Mart seçimlerini kazandığı halde yenilgiyi hazmedemeyen saray, seçimlerin yenilenmesine karar vermişti.

Ancak seçimlerin yenilenmesi kararı alınıncaya kadar prosedür gereği İmamoğlu’na mazbatası verilmiş, o da gidip başkanlık makamına oturmuştu.
Ekrem İmamoğlu göreve başlayınca belediye bilgisayarındaki bilgilerin kopyasını aldırmak istemiş, ancak mahkeme bunu durdurmuştu.
Şaşırtıcı bu gelişmeye gerekçe olarak “Kopyalamayı yapacak kişilerin yetkili olmaması” gösterilmişti.

Bundan kısa bir süre sonra sarayın seçim tekrarı kararı yürürlüğe girince İmamoğlu’nun mazbatası iptal edilip belediyeden çıkarılmıştı.
23 Haziran’a kadar bu konu pek konuşulmadı. Sonunda İmamoğlu seçimi ezici çoğunlukla kazanınca muhtemelen kimsenin aklına da gelmedi.
Ama her nedense geçen hafta sonunda Yeni Şafak Gazetesi sanki çok büyük bir skandalı ortaya çıkarmış gibi bu olayı tekrar gündeme getirdi.
“O kozmik odada neler yaşandı?” başlığı ile sunulan haberde çok garip ifadeler var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan Cumhurbaşkanı’nın Eşek Adası’na gitmesi, kimi tahrik ediyor? 01 Temmuz 2020 | 3.187 Okunma Toplumsal tepki balonu patladı 30 Haziran 2020 | 3.008 Okunma Şimdi AKP de mi “terör örgütü yandaşı” oldu? 29 Haziran 2020 | 6.208 Okunma Yeni bir kumpas ifşaatı 26 Haziran 2020 | 4.156 Okunma Bu nasıl bir oyundur? 25 Haziran 2020 | 3.696 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar