İktidar dinci teröre verdiği desteğin altından zor kalkar

ANALİZ İKTİDAR DİNCİ TERÖRE VERDİĞİ DESTEĞİN ALTINDAN ZOR KALKAR Saraya ve iktidara, elbette yandaşlarına sorarsanız iktidarın dinci terör örgütleriyle hiçbir ilişkisi yok.Ne IŞİD'e...

ANALİZ İKTİDAR DİNCİ TERÖRE VERDİĞİ DESTEĞİN ALTINDAN ZOR KALKAR

Saraya ve iktidara, elbette yandaşlarına sorarsanız iktidarın dinci terör örgütleriyle hiçbir ilişkisi yok.
Ne IŞİD'e ne bölgedeki bir başka dinci terör örgütüne hiçbir yardım yapılmıyor.
Suriye'ye geçen binlerce TIR'da da silah, mühimmat, patlayıcılar, roketler yoktu.
Dinci teröristler Türkiye'de hiç kalmıyor, yardım ve destek görmüyor, yaralıları tedavi edilmiyor.
Bunları iddia edenler vatan hainleri, darbeciler, vesayet rejiminin bitmesinden rahatsız olanlar.
Bu nedenle bu tür iddialarda bulunan hatta ortaya fotoğraflı belgelerini koyanlar casus olarak itham edilip hapse atılıyor.
Oysa gerçeğin bu olmadığını hepimiz biliyoruz.
Bu iktidar uzun zamandır Ortadoğu bölgesinde cirit atan dinci terör örgütlerine destek veriyor.
Bu destek hem silah ve mühimmat olarak; hem gıda ve ilaç olarak gittiği gibi manevi bağların da çok güçlü olduğu biliniyor.
Yakın bir gelecekte bu iktidarın dinci terör örgütlerine verdiği desteğin belgeleri ortaya saçılacak. İnkar edenler, bu iddiaları ileri sürenleri hainlikle suçlayanlar ne yapacaklar o zaman göreceğiz.
Aslına bakarsanız önceki gün Amerika'nın en etkili gazetelerinden Washington Post'un haberi bile başlı başına Türkiye'nin dinci terör batağına nasıl bulaştığını, nasıl yardım ve destekte bulunduğunu gözler önüne seriyor.
Gazetenin haberine göre Mısır'daki yönetim tarafından arandığı gibi Amerika'nın da “en tehlikeli teröristler” listesine koyduğu ve görüldüğü yerde yakalanmasını/öldürülmesini istediği Ahmed Taha isimli İhvan/El Kaide yöneticisi geçen nisan ayında Suriye topraklarında insansız hava aracının saldırısı sonucu öldürüldü.
Washington Post çok sıkı izlenen Ahmet Taha'nın Mısır'dan kaçtıktan sonra AKP iktidarı tarafından Türkiye'ye getirildiğini ve uzun süre burada kaldığını yazıyor.
Gazete Ahmet Taha'nın Türkiye topraklarından çıkıp Suriye'ye geçtiği an kendisini izleyen İHA tarafından vurulduğunu belirterek “Türkiye terör konusunda iki yüzlü davranıyor” ifadesine yer verdi.
Sanıyorum iktidar ve yandaşları hem bu haberi yalanlayacak hem de ciddiye almadıklarını, bunların Türkiye düşmanları tarafından tezgahlandığını söyleyeceklerdir.
Söyleyebilirler, fark etmez. Önemli olan Türkiye'nin terör örgütlerine yardım edip etmediğidir. Ve ne yazık ki dünyanın elinde bu yönde çok sayıda belge bilgi var artık.
Bu iktidar yüzünden Türkiye yakın bir gelecekte “terör ve savaş suçlusu” ülke konumuna düşebilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan Cumhurbaşkanı’nın Eşek Adası’na gitmesi, kimi tahrik ediyor? 01 Temmuz 2020 | 3.187 Okunma Toplumsal tepki balonu patladı 30 Haziran 2020 | 3.008 Okunma Şimdi AKP de mi “terör örgütü yandaşı” oldu? 29 Haziran 2020 | 6.208 Okunma Yeni bir kumpas ifşaatı 26 Haziran 2020 | 4.156 Okunma Bu nasıl bir oyundur? 25 Haziran 2020 | 3.696 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar