Hiç yok yere Deniz Baykal’ı üzmüş oldum

BUNU YAZMAK GEREK Hiç yok yere Deniz Baykal’ı üzmüş oldum Bazen çok iyi niyetle yaptığınız bir işin aslında yanlış anlamalara ve hatta hasarlara neden olduğunu...

BUNU YAZMAK GEREK

Hiç yok yere Deniz Baykal’ı üzmüş oldum Bazen çok iyi niyetle yaptığınız bir işin aslında yanlış anlamalara ve hatta hasarlara neden olduğunu görürsünüz.
Üzülürsünüz ama elinizden de bir şey gelmez artık.
İşte dün bunu yaşadım.
Halk TV’de başıma gelen olaydan sonda sakinliğimi, soğukkanlılığımı korumama rağmen, sosyal medyada dolaşan bazı dedikodular çok canımı sıktı.
İşime son verilmesine tepki gösteren bazı internet siteleri bunun sorumlusunun Deniz Baykal olduğu yönünde iddialar yayınlamaya başladılar.
Bu iddialar doğal olarak kısa sürede sosyal medyayı sardı.
Durum öyle bir hal aldı ki, Halk TV’ye yönelik tepkiler Baykal’a da yöneldi.
Bunun üzerine dünkü köşemde bu konuyu ele alarak “Halk TV Baykal’ı da zor duruma düşürdü” başlıklı bir yazı yazdım.
Kendi meslek deneyimlerime de daha sonra yakıştıramadığım biçimde iddiaları üstü kapalı değil fazla açık olarak yazdım.
Tabii böyle olunca bu kez daha önce sosyal medyada dolaşan bu dedikodulara “çekinerek” yaklaşan bazı büyük haber siteleri adeta “rahatlayarak” bu iddiaları haberleştirdiler.
Haberin daha da yaygınlaşması ile bu kez sanki o iddiaları “işten atılan biri olarak” benim ileri sürdüğüm havası doğdu.
Açıkçası buna çok canım sıkıldı. Çünkü benim amacım sadece asla inanmadığımı da belirttiğim bu iddialar yüzünden Halk TV’nin Deniz Baykal’ı da...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan Cumhurbaşkanı’nın Eşek Adası’na gitmesi, kimi tahrik ediyor? 01 Temmuz 2020 | 3.187 Okunma Toplumsal tepki balonu patladı 30 Haziran 2020 | 3.008 Okunma Şimdi AKP de mi “terör örgütü yandaşı” oldu? 29 Haziran 2020 | 6.208 Okunma Yeni bir kumpas ifşaatı 26 Haziran 2020 | 4.156 Okunma Bu nasıl bir oyundur? 25 Haziran 2020 | 3.696 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar