Fotoğrafın tamamını görünce vahşet de ortaya çıkıyor

KAFAMI BOZAN ŞEYLER Sizlere dünkü yazımda Erdoğan’ın Okluk koyuna yaptırdığı saraydan söz etmiştim. Saray inşaatının havadan çekilen fotoğrafını da paylaşmıştım...

Ancak yazı yayınlandıktan sonra bir okurum arazinin daha geniş açıdan çekilmiş bir hava fotoğrafını gönderdi. Bu fotoğrafta saray ve ek binalarının arka tarafında kalan bölgeye yapılan inşaat da görülüyor. Fotoğraftaki yuvarlak içindeki yerler kontrol nizamiyeleri. Sağ tarafta 3 adet helikopter pisti olduğu görülüyor. O pistler için yüzlerce ağaç kesildi.
Peki neden 3 helikopter pisti yapılır ki?
Sanıyorum Erdoğan’ın bazı misafirlerinin de helikopterle geleceği düşünülmüş olabilir.
Ancak fotoğrafı gönderen okurumun ilginç bir tezi var bu konuda.
Diyor ki “Amerikan Başkanı da Beyaz Saray’dan bir yere gider gelirken 3 aynı helikopter uçar ki hangisinin içinde Başkanın olduğu tahmin edilmesin. Oradan özenmiş olsalar gerek.”
Öyle ya da böyle.
Bir kişinin saray hevesi nedeniyle işlenen doğa vahşeti insanın içini sızlatmıyor mu?

ANALİZ

Bugün yeni haftaya başlıyoruz.
Tam iki hafta sonra bugün İstanbul’u kimin kazandığını öğrenmiş olacağız.
Seçim yaklaştıkça heyecan da artıyor. Sanıyorum bu haftanın bilmecesi “Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım birlikte bir TV tartışmasına çıkacak mı?” sorusu olacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan Cumhurbaşkanı’nın Eşek Adası’na gitmesi, kimi tahrik ediyor? 01 Temmuz 2020 | 3.186 Okunma Toplumsal tepki balonu patladı 30 Haziran 2020 | 3.007 Okunma Şimdi AKP de mi “terör örgütü yandaşı” oldu? 29 Haziran 2020 | 6.207 Okunma Yeni bir kumpas ifşaatı 26 Haziran 2020 | 4.156 Okunma Bu nasıl bir oyundur? 25 Haziran 2020 | 3.695 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar