Dikkat edin de Kill Bill Volum 2 olmasın

KOMİK DİKKAT EDİN DE KİLL BİLL VOLUM 2 OLMASIN Şiddet filmlerinin en usta isimlerinden Quentin Tarantino'nun Kill Bill filmlerini muhtemelen pek çoğunuz izlemiştir ya da en azından biliyorsunuzdur.Kill Bill Tarantino'nun üç serilik...

KOMİK DİKKAT EDİN DE KİLL BİLL VOLUM 2 OLMASIN

Şiddet filmlerinin en usta isimlerinden Quentin Tarantino'nun Kill Bill filmlerini muhtemelen pek çoğunuz izlemiştir ya da en azından biliyorsunuzdur.
Kill Bill Tarantino'nun üç serilik unutulmaz filmidir. Uma Thurman'ın başrolünü oynadığı filmde ihanete uğradığı arkadaşlarından ve patronundan intikam alan silah ustası bir kadının yaşamını izleriz.
Filmin ilk serisinde “öldü” diye bırakılan kahramanımızın ölmediğini ikinci bölümde öğreniriz.
Ondan sonra soluksuz izlenen, ama çoğu insanın yüreğini kaldıran şiddet sahnelerinin yaşandığı olağanüstü intikamı görürüz.
Kill Bill Volüm 2'nin en çarpıcı bölümü bir Çin lokantasında geçen kılıçlı savaştır.
İntikamcı kadın kahraman, Çin kültüründe de özel bir yeri olan tarihi bir kılıçla lokantaya gelir. Lokantada intikam almayı kafasına koyduğu rakibesi kılıçlı adamlarıyla yemek yemektedir.
İşler kızışınca yüzün üzerinde kılıçlı fedai lokantaya gelir. Ama kahramanımız birkaç çizik almasına karşın herkesi alt etmiştir.
Filmin o bölümünün unutulmaz son sahnesinde, koca bir lokantada yüzün üzerinde siyah takım elbiseli adam yerlerde acı içinde kıvranıp yatarken görülür. Çoğunun kolu ya da bacağı kopmuştur, hepsi kan revan içindedir.
Bu kadar uzun bir girişi neden yazdım.
Bu ayın 26'sında İstanbul'da LGBTİ'nin “onur yürüyüşü” yapılacak.
Dinci milliyetçi kimlikleri olan Alperenler Derneği “Sapıklara geçit vermeyiz” diyerek LGBTİ yürüyüşüne engel olacaklarını açıkladılar.
Gerçi sonra biraz geri adım atarak “Taşlı sopalı saldırı yapmayacağız elbette, ama geçecekleri yolun önüne oturup engel olacağız” dediler.
Bu tehdit toplumda da endişe ve rahatsızlık yarattı.
Çünkü beklenti şu; LGBTİ üyeleri yürürler, dinci milliyetçiler müdahale ederler.
Dinci milliyetçiler aslında “tam erkek” yani “maço” tipler.
Karşısındakiler ise “çıtkırıldım” gaylar ve lezbiyenler.
Maço mantığına göre bu LGBTİ'yi leblebi çekirdek gibi yutarlar. Bu sert dinci milliyetçi gençler karşısında LGBTİ'nin lafı mı olur. Bir vurdular mı hepsi dağılır.
Bence bu dinci milliyetçi gençler eğer hala LGBTİ yürüyüşünü basmaya kararlılar ve “nasıl olsa hepsi çil yavrusu gibi dağılır, bir de güzel dayak yerler” diye düşünüyorlarsa, bir kere daha düşünsünler.
O LGBTİ'liler sandıkları gibi çıtkırıldım, korkak, tırsık falan değiller.
Dinci milliyetçi gençler önceden soruşturup öğrensinler, eğer LGBTİ'liler 10 bin kişiyse en az 20 bin kişiyle orada olmak zorunda olduklarını bilsinler.
Aksi takdirde çok ağır dayak yerler.
Sonra gazetelerde az önce anlattığım Kill Bill Volüm 2'deki sahne gibi fotoğraflar yayınlanır, ömür boyu altından kalkamazlar.
Bir öneri daha; dinci milliyetçi gençler eyleme kalkışmadan önce İstanbul Emniyet Müdürü ve Asayiş Müdürü'ne danışsınlar. “Biz bunlarla baş edebilir miyiz, dövebilir miyiz” diye sorsunlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan Cumhurbaşkanı’nın Eşek Adası’na gitmesi, kimi tahrik ediyor? 01 Temmuz 2020 | 3.187 Okunma Toplumsal tepki balonu patladı 30 Haziran 2020 | 3.008 Okunma Şimdi AKP de mi “terör örgütü yandaşı” oldu? 29 Haziran 2020 | 6.208 Okunma Yeni bir kumpas ifşaatı 26 Haziran 2020 | 4.156 Okunma Bu nasıl bir oyundur? 25 Haziran 2020 | 3.696 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar