Bunlardan medet umuyorlar ama anında yakalanıyorlar

KOMİK Bunlardan medet umuyorlar ama anında yakalanıyorlar İktidar biraz panikte. Seçim yenilgisini biliyorlar. Bir umut “Kızgınları tekrar çekebiliriz” diyerek seçimleri tekrarlıyorlar...

Şunun şurasında kaldı bir ay.
Artık ne yaparlarsa yapacaklar.
Yandaş yazarlardan biri, dünkü köşesinde “Sosyal medyanın ihmal edilmemesi gerektiğini” yazıyordu.
AKP’ye destek olan esprili videolar, görseller hazırlayanlar varmış ama Genel Merkez bunların biraz geri bırakılmasını istemiş. Bu nedenle seçim öncesi AKP, kamuoyuna yeterince ulaşamamış, bu yüzden seçimlerde başarılı olunamamış.
AKP yönetimi böyle bir engel koydu mu bilmiyorum ama engel koymasında çok yarar var diye düşünüyorum.
Çünkü bu yandaşları kendi haline bırakınca abuk sabuk işler yapıyorlar.
Gerçi ilk anda etkili gibi görünüyor bu işler ama gerçek mutlaka ortaya çıkıyor ve rezillik oluyor.
Örneğin yandaş bir ekip Ekrem İmamoğlu’nu güya zora düşürmeyi amaçlayarak ‘Photoshop’la değiştirdikleri fotoğrafları servis etmişler.
Bunlardan bir tanesinde Ekrem İmamoğlu, bir koltukta, bacaklarını iki yana doğru açmış, yan tarafında üç haham oturuyor.
Fotoğrafı servis edenler altına, “Siyonizmin dostu Ekrem Hahamoğlu. Tepkisiz kalma eey Müslüman” yazmışlar.
Diğer fotoğrafta ise Ekrem İmamoğlu, İsrail Başbakanı Netenyahu ile el sıkışıyor. İkisinin de gülen yüzleri dikkat çekiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan Cumhurbaşkanı’nın Eşek Adası’na gitmesi, kimi tahrik ediyor? 01 Temmuz 2020 | 3.187 Okunma Toplumsal tepki balonu patladı 30 Haziran 2020 | 3.008 Okunma Şimdi AKP de mi “terör örgütü yandaşı” oldu? 29 Haziran 2020 | 6.208 Okunma Yeni bir kumpas ifşaatı 26 Haziran 2020 | 4.156 Okunma Bu nasıl bir oyundur? 25 Haziran 2020 | 3.696 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar