Bugün “Dik durduğunuz” için eleştiriyorlar peki dün överlerken nasıl duruyordunuz?

ACAYİP YAZILAR Bugün “Dik durduğunuz” için eleştiriyorlar peki dün överlerken nasıl duruyordunuz? İktidar her durumdan kendisine bir mağduriyet çıkarmayı çok beceriyor.Bir kere hiçbir konuda...

ACAYİP YAZILAR

Bugün “Dik durduğunuz” için eleştiriyorlar peki dün överlerken nasıl duruyordunuz?

İktidar her durumdan kendisine bir mağduriyet çıkarmayı çok beceriyor.
Bir kere hiçbir konuda suçları, hataları, yanlışları yok.
Eğer varsa da bu kendilerinden değil başkalarından kaynaklanıyor.
Türkiye'yi yönetemedikleri ortada. Ama bir sorarsanız sayısız bahaneyi arka arkaya sıralıyorlar.
Zaten hiçbir şey bulamasalar muhalefeti suçluyorlar.
Dinci faşist cemaat yapılanmasına göz göre göre izin verdikleri halde işin içinden “kandırıldık” diyerek sıyrılmaya çalışıyorlar, kendi sorumluluklarını gizlemek için 40 yıl önceki iktidarlara kadar gidip “Ama onların zamanından beri devlete sızıyorlar” diye feryat ediyorlar.
Eleştiriler dışarıdan gelirse de bahaneleri hazır: “Türkiye ilk kez dik duruyor, kimseye boyun eğmiyor, eskisi gibi yabancı devlet adamlarının önünde ceket iliklemiyor, bacak bacak üstüne atabiliyor, onlar da bizi kıskanıyorlar, üzerimize geliyorlar, Türkiye'yi süper güç yapan Erdoğan'ı devirmek istiyorlar.”
Şaka maka buna inanan pek çok kişi var Türkiye'de.
Gerçekten Türkiye'nin süper güç olduğunu, bütün dünyanın Türkiye'den korktuğunu bu nedenle kıskandığını, bu nedenle Erdoğan'ı devirmek için çabaladığını sanan milyonlarca kişi bu rüyayı görerek uyuyor.
Elbette insanlar hatalarını örtmek, başarısızlığını gizlemek için zaman zaman çeşitli bahanelerin arkasına sığınabilir, insanlık hali bu.
Ancak bunu yaparken bir gün öncesini de unutmamak zorundadır.
Bugün açın bakın bizim dışımızdaki dünyaya, ülkemizle ilgili tek satır bile olumlu haber yayınlanmıyor.
Amerika'sından Avrupa'sına, Rusya'sından, Çin'ine, Orta Asya'sından İslam dünyasına kadar yanımızda yer alan tek ülke bile yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan Cumhurbaşkanı’nın Eşek Adası’na gitmesi, kimi tahrik ediyor? 01 Temmuz 2020 | 3.187 Okunma Toplumsal tepki balonu patladı 30 Haziran 2020 | 3.008 Okunma Şimdi AKP de mi “terör örgütü yandaşı” oldu? 29 Haziran 2020 | 6.208 Okunma Yeni bir kumpas ifşaatı 26 Haziran 2020 | 4.156 Okunma Bu nasıl bir oyundur? 25 Haziran 2020 | 3.696 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar