Bak bak bak işadamlarına alçakça komplo kurulmuş

BUNU YAZMAK GEREK Şu iktidarın ve yandaşlarının Fethullah Gülen cemaati ile ilgili gerçekleri sanki ilk kez duyuyormuş gibi yapmalarına ve şaşırmış numarasına yatmalarına bayılıyorum.Son örneklerinden...

BUNU YAZMAK GEREK

Şu iktidarın ve yandaşlarının Fethullah Gülen cemaati ile ilgili gerçekleri sanki ilk kez duyuyormuş gibi yapmalarına ve şaşırmış numarasına yatmalarına bayılıyorum.
Son örneklerinden biri dün yandaş gazetelerin manşetlerine de yansıyan bir kitaptaki iddialar.
Gazeteci Kemal Gülmüş “İşgalin Yapı Taşları” isimli bir kitap yayınladı. Kitapta Gülen cemaatinin kumpas kurduğu bazı işadamlarının yaşadıklarından da örnekler var.
Önce herkesin çok yakından tanıdığı bazı işadamları ile ilgili iddialara bir göz atalım.
KOÇ AİLESİ: Cemaatin havalimanı ekibi rahmetli Mustafa Koç'un uçağına bir gizli dinleme cihazı koymuş. Daha sonra uçakta yapılan konuşmalar şantaj olarak kullanılmış ve Koç Grubu Türkçe Olimpiyatları'na sponsor olmuş.
SABANCI AİLESİ: Cemaatçiler kendilerine yakın olmayan ve hatta soğuk bakan Sabancı Ailesi'ne büyük bir iş ortaklığı teklif etmiş. Sabancılar bunu kabul etmemişler. Bunun üzerine cemaatin adamları Güler Sabancı'nın Şarköy'deki villasına gizli kamera ve dinleme cihazları yerleştirmişler. Villaya gelen gidenler tek tek saptanmış ve bunlara karşı da şantajlar yapılmış.
HÜSNÜ ÖZYEĞİN: Bankacı Hüsnü Özyeğin 2008 yılında yurtdışına çıkış yasağı olduğu halde özel uçağı ile yurtdışına gitmek istemiş. Çözümü cemaatin adamlarına 5 milyon dolar rüşvet vermekte bulmuş ve yurtdışına çıkmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan Cumhurbaşkanı’nın Eşek Adası’na gitmesi, kimi tahrik ediyor? 01 Temmuz 2020 | 3.187 Okunma Toplumsal tepki balonu patladı 30 Haziran 2020 | 3.008 Okunma Şimdi AKP de mi “terör örgütü yandaşı” oldu? 29 Haziran 2020 | 6.208 Okunma Yeni bir kumpas ifşaatı 26 Haziran 2020 | 4.156 Okunma Bu nasıl bir oyundur? 25 Haziran 2020 | 3.696 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar