Arkadaşım: “Vallahi billahi buradaydı” Komşular: “Gündüz burası boşalmıştı”

BAŞIMDAN GEÇENLER ARKADAŞIM: “VALLAHİ BİLLAHİ BURADAYDI” KOMŞULAR: “GÜNDÜZ BURASI BOŞALMIŞTI” Önceki gün yazdığım “Erdoğan o gece Marmaris'ten mi geldi?”...

BAŞIMDAN GEÇENLER

ARKADAŞIM: “VALLAHİ BİLLAHİ BURADAYDI” KOMŞULAR: “GÜNDÜZ BURASI BOŞALMIŞTI”

Önceki gün yazdığım “Erdoğan o gece Marmaris'ten mi geldi?” başlıklı yazım tahminimin de ötesinde ilgi gördü.
Yazıdan sonra “resmi” bir tepki gelmedi ama üç önemli konuşma yaptım.
Birincisi İstanbul Erkek Lisesi'nden yatakhane arkadaşım, yani 48 yıl öncesi, Ercan Güneştutar'dı.
Ercan yıllar önce Marmaris'e yerleşti, önemli bir Marina'nın müdürlüğünü yapıyor. Siyasete de merak sardı, AKP'nin Marmaris İlçesi'nde teşkilatlanma sekreteri aynı zamanda.
Dün aradı ve “Can ne yaptın yahu?” dedi. “Hayrola” dedim. “Nasıl yanılırsın bu kadar Cumhurbaşkanımız o gece buradaydı, 23.30 sıralarında helikoptere binip gitti. Ondan sonra da askerler geldi” dedi.
Ercan Güneştutar o gece hareketlenme olduğunu öğrenince hemen Cumhurbaşkanının kaldığı otele gittiklerini söyleyerek “Orada bazı gazeteciler de vardı. Erdoğan önce onlara konuştu. Ancak bu görüntüler internet erişimi kesildiği için aktarılamadı, daha sonra telefonla televizyonlara bağlandı” dedi.
Ardından da “Cumhurbaşkanı gittikten sonra üç helikopterin otele geldiğini öğrenince yine oraya koştuk, askerler helikopterden ateş açarak indiler ama Erdoğan'ın gittiğini öğrenince apar topar orayı terk ettiler” diye konuştu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan Cumhurbaşkanı’nın Eşek Adası’na gitmesi, kimi tahrik ediyor? 01 Temmuz 2020 | 3.187 Okunma Toplumsal tepki balonu patladı 30 Haziran 2020 | 3.008 Okunma Şimdi AKP de mi “terör örgütü yandaşı” oldu? 29 Haziran 2020 | 6.208 Okunma Yeni bir kumpas ifşaatı 26 Haziran 2020 | 4.156 Okunma Bu nasıl bir oyundur? 25 Haziran 2020 | 3.696 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar