AKP Müslümanlığının karizması fena çizildi

İRONİÖnceki akşam Miraç Kandili’ydi. Camiler dolup taşıyor. Eller dua etmek için Yaradan’a doğru kaldırılıyordu. Muhtemelen diğer Müslüman ülkelerde de benzer görüntüler vardı. Pek...

İRONİ

Önceki akşam Miraç Kandili’ydi. Camiler dolup taşıyor. Eller dua etmek için Yaradan’a doğru kaldırılıyordu.
Muhtemelen diğer Müslüman ülkelerde de benzer görüntüler vardı.
Pek çok insan henüz yataklarına bile yatmadan Suriye’nin başkenti Şam semalarında korkunç sesler yükselmeye başladı.
Atılan füzelerin çizdiği ışıklı yol ve düştüğü yerde yarattığı büyük patlamalar çok uzaklardan bile görülüyordu.
Müslüman dünya için kutsal sayılan bir gecede üç Hristiyan ülkenin uçakları Müslüman bir ülkenin göklerinde terör estiriyordu.
Müslümanlar için özel bir yeri olan Şam kenti Hristiyan füzelerinin saldırısı altında sarsılıyor, dua eden Müslümanlar kendilerini bir anda Hristiyan füzelerinin cehennemi andıran ateşinin altında buluyordu.
Amerikan Başkanı Trump İngiltere ve Fransa ile anlaşmış, Suriye’nin kimyasal silah kullandığına kanaat getirmiş ve bu ülkeyi cezalandırmak için düğmeye basmıştı.
Hristiyan ülkelerin Müslüman ülkeye yaptığı bu füzeli baskın Müslüman Türkiye’nin “dini referans alarak hareket eden” iktidar partisi tarafından çok olumlu ve gerekli bulundu.
Harekata katılan üç Hristiyan ülke dışında buna destek verdiğini açıklayan ilk ülkelerden biri oldu Türkiye.
Ülkeyi yöneten siyasi partinin genel başkanı da gün ağardıktan sonra açıklama yaparak “Tamamen arkasındayız” dedi.
Erdoğan Hristiyanların Müslümanlara saldırmasını şu sözlerle çok beğendiğini ifade etti;
“Son günlerde rejimin kimyasal saldırısının ardından ABD ve Rusya’nın başını çektiği restleşmeye şahit olduk. Bu sabah rejim hedeflerine operasyon yapıldı. Onun için bu gece de uykusuz geçti. Rejimin daha önce de çeşitli defalar yaptığı bu tür saldırıların cevapsız bırakılması düşünülemezdi. Bu bakımdan operasyonu doğru buluyoruz. Kimse bu kimyasal saldırının faili, bedelini ödemesi lazım.”
Şimdi çok merak ediyorum; Erdoğan’ın bugüne kadar söylediği sözlerin etkisi altında Amerikan Başkanı’na, Fransa Cumhurbaşkanı’na akıllarına gelen her hakareti edenler şimdi ne yapacaklar?
“Alnı secdeye değiyor” denilerek adeta kutsanan dinciler Hristiyanların Müslümanlara saldırısına ne diyecekler?
Aralarından biri bile çıkıp “protesto” etmeyecek mi?
Türkiye’de artık her şey birbirine karışmış durumda.
Hızla dibe doğru gidiyoruz.
Çarpacağız çarpmasına da beynimiz dağılmaz inşallah..

ŞAŞIRDIM

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan Cumhurbaşkanı’nın Eşek Adası’na gitmesi, kimi tahrik ediyor? 01 Temmuz 2020 | 3.187 Okunma Toplumsal tepki balonu patladı 30 Haziran 2020 | 3.008 Okunma Şimdi AKP de mi “terör örgütü yandaşı” oldu? 29 Haziran 2020 | 6.208 Okunma Yeni bir kumpas ifşaatı 26 Haziran 2020 | 4.156 Okunma Bu nasıl bir oyundur? 25 Haziran 2020 | 3.696 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar