Umumi arzu üzerine bir Rıfat Serdaroğlu yazısı

BUNU YAZMAK GEREKİktidardan hiç hoşlanmayan geniş bir çevrenin son zamanlarda en severek izledikleri isimlerden biri eski siyasetçilerden Rıfat Serdaroğlu. Deneyimli siyasetçi kısa aralıklarla ülkemizin içinde...

BUNU YAZMAK GEREK

İktidardan hiç hoşlanmayan geniş bir çevrenin son zamanlarda en severek izledikleri isimlerden biri eski siyasetçilerden Rıfat Serdaroğlu.
Deneyimli siyasetçi kısa aralıklarla ülkemizin içinde bulunduğu durumu çok net anlatan, iktidarı da muhalefeti de sert biçimde uyaran yazılar yazıyor.
Serdaroğlu’nun birkaç gün önce seçmen kütükleri ve seçim güvenliği ile ilgili yazdığı yazı okunma rekoru kırıyor.
Sosyal medya üzerinden bana da ulaşan çok sayıda kişi, “Serdaroğlu’nun bu yazısı mutlaka gazetelerde yayımlanmalı, herkes okumalı” ricasında bulundu.
Ben de “umumi arzu” üzerine Rıfat Serdaroğlu’nun 11 Ocak günü yazdığı yazıyı sizlerle paylaşıyorum;

31 Mart yerel seçimlerinde, Cumhur İttifakı tarafından HİLE yapılacak diye 25 Aralık 2018’de uyarmıştım. CHP ve İYİ Parti bu uyarıyı hiç dikkate almadılar. Sanki görevleri değilmiş gibi!
CHP’nin Genel Başkanı, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, CHP’nin Yüksek Seçim Kurulu’ndaki temsilcisi olan kişi, bu ihmalin baş sorumlularıdır.
Bu üç kişi, ya seçim işlerinden hiç ama hiç anlamıyor ya da üzülerek söylüyorum, ihanete varacak büyük bir yanlışın içindeler.
Başka türlü bir nitelemede bulunmak mümkün değil.
CHP üyesi, veri madenciliği konusunda dünya çapında uzmanlar, bu üç kişiyi defalarca uyardılar. Oy hırsızlığını önleyecek sunumlarını yaptılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan Cumhurbaşkanı’nın Eşek Adası’na gitmesi, kimi tahrik ediyor? 01 Temmuz 2020 | 3.187 Okunma Toplumsal tepki balonu patladı 30 Haziran 2020 | 3.008 Okunma Şimdi AKP de mi “terör örgütü yandaşı” oldu? 29 Haziran 2020 | 6.208 Okunma Yeni bir kumpas ifşaatı 26 Haziran 2020 | 4.156 Okunma Bu nasıl bir oyundur? 25 Haziran 2020 | 3.696 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar