Ajanlık yapıp kahramanlık gibi satmaya çalışıyorlar

KAFAMI BOZAN ŞEYLERLafı hiç uzatmadan yazayım. Yandaş medya ajanlık yapıyor. Bunun adı aslında vatana ihanettir. Savcıların harekete geçmesi gerekir. Ancak ülkemizde “tık” sesi bile duyulmadığı...

KAFAMI BOZAN ŞEYLER

Lafı hiç uzatmadan yazayım.
Yandaş medya ajanlık yapıyor.
Bunun adı aslında vatana ihanettir.
Savcıların harekete geçmesi gerekir.
Ancak ülkemizde “tık” sesi bile duyulmadığı gibi bu ajanlıklar sanki kahramanlıkmış gibi allanıp pullanıp pazarlanarak vatandaşa satılmaya çalışılıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan üç gün önce Amerika’ya çok şiddetli biçimde çattıktan sonra “Suriye’de PKK-PYD’yi bitirmeye yönelik operasyonun birkaç gün içinde başlayacağını” söyledi.
Bana göre bu çok gecikmiş bir karar.
Yıllar önce, önce IŞİD sonra da Amerikan destekli PKK uzantısı terör örgütleri palazlanmaya başlamadan önce bunun yapılıp bitirilmesi ve bu bölgenin temiz tutulması gerekiyordu.
Ama bu konudaki uyarılara “Ne yani başka bir ülkeye mi girelim, savaş mı çıksın, git sen savaş” diye çemkirenler bugün operasyon kararını bir tür “fetih hazırlığı” gibi sunmaya çalışıyorlar.
Orasını geçelim.
Ama dünkü yandaş gazeteleri ekranda okurken gerçekten hem çok şaşırdım hem de çok öfkelendim.
Çünkü neredeyse yandaş gazetelerin tamamı yapılacağı açıklanan operasyonun ayrıntılarını yayımlamışlardı.
Kaç noktadan gireceğiz?
Kaç hedefi vuracağız?
Hangi alanlara kimler girecek?
Nasıl bir operasyon gücü oluşturuluyor?
Hangi seçkin birlikler operasyona katılacak?
Hangileri nereye girecek?
Bunların hepsi karşı tarafa bilgi vermek değil mi?
Karşı tarafa bilgi vermek de ajanlık değil midir?
Bir savaş durumunda karşı tarafa ajanlık yapanlar aynı zamanda vatan hainleri olarak adlandırılmaz mı?
Ne gariptir ki ne ordu komutanlarımız, ne iktidar sahiplerimiz, ne de savcılarımız bu yayınların ajanlık anlamına geldiğini, karşı tarafa çok önemli bilgilerin aktarılması olarak görülmesi gerektiğini düşünmüyor demek ki. Hiçbiri kılını bile kıpırdatmıyor.
O zaman akla şu geliyor; Bunlara izin verildiğine göre asıl amaç operasyon yapmak, PYD’yi temizlemek, Amerika’yı hizaya getirmek değil, her zaman olduğu gibi yine iç politika malzemesi olarak kullanıp milleti yanıltmak, bunu seçimlerde oya tahvil etmek.
Bu arada Suriye’ye giden bir TIR’ın içinde silah ve mühimmat olduğunu söylemenin “ajanlık, vatan hainliği” olduğunu ilan ederek milletvekillerini, gazetecileri hapse attıranların, şimdi bunun bin misli bir ajanlığa soyunmalarına da akıl sır erdirmek mümkün değil bu da işin başka bir tarafı.

ÇOK GÜLDÜM

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan Cumhurbaşkanı’nın Eşek Adası’na gitmesi, kimi tahrik ediyor? 01 Temmuz 2020 | 3.184 Okunma Toplumsal tepki balonu patladı 30 Haziran 2020 | 3.006 Okunma Şimdi AKP de mi “terör örgütü yandaşı” oldu? 29 Haziran 2020 | 6.206 Okunma Yeni bir kumpas ifşaatı 26 Haziran 2020 | 4.156 Okunma Bu nasıl bir oyundur? 25 Haziran 2020 | 3.695 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar