Ceceli vakasında kafayı o yapımcıya taktım daha çok

KAFAMI BOZAN ŞEYLERSaray sanatçılarından Mustafa Ceceli’nin ayrıldığı eşinin bir türkü sanatçısı ile lezbiyen ilişkisi varmış, biri bu ilişkiyi görüntülemiş, Mustafa Ceceli de...

KAFAMI BOZAN ŞEYLER

Saray sanatçılarından Mustafa Ceceli’nin ayrıldığı eşinin bir türkü sanatçısı ile lezbiyen ilişkisi varmış, biri bu ilişkiyi görüntülemiş, Mustafa Ceceli de çocuğu etkileniyor diyerek bu görüntüleri mahkemeye vermiş ve velayet davası açmış, falan filan.
Bunlar elbette magazin açısından önemli haber olabilir. Ama beni çok fazla ilgilendirmiyor.
Ben bu konuda kafayı skandalda adı geçen sanatçın Polat Yağcı adlı yapımcısına taktım.
Neden mi?
Skandal ortaya çıkar çıkmaz bu şahıs, anladığım kadarıyla şirketin de patronu, yazılı bir açıklama yaptı.
Hayli ahlaklı ve ilkeli olduğu anlaşılan bu kişi şöyle demiş açıklamasında; “Yaklaşık iki yıldır Poll Production çatısı altında sanatsal faaliyetlerini sürdüren İntizar’ın medya vasıtasıyla kamuoyuna yansıyan haberlerini üzüntü ve şaşkınlıkla okuduk. Kendisinin bugün itibarıyla şirketimizle hiçbir bağı kalmamıştır. Saygılarımızla.”
Bu yapımcıya göre bir kişinin cinsel tercihi “üzüntü ve şaşkınlık” yaratacak ölçüde kötü, o halde ilişkinin hemen kesilmesi gerekiyor.
Tabii bu açıklama sanat dünyası başta olmak üzere büyük tepki yarattı.
Şimdi sıkı durun. Bu açıklamayı yapan sanki o kişi değilmiş gibi dün bir de görelim, yeni bir açıklama gelmiş.
Yeni Türkiye’nin neredeyse resmi duruşu haline gelen “herkesi salak yerine koyma” eylemi burada da kendini göstermiş.
Meğer o yapımcının açıklaması kamuoyunda yanlış anlaşılmış. Bu yanlış anlaşılmaları düzeltmek için detaylı bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuş.
Meğer bu ahlakçı yapımcı sanatçı ile yollarını kişisel cinsel tercihi nedeniyle yapmamış. Meğer o sanatçı şirketi bu konuda hep yanlış yönlendirmiş. Meğer bu ahlakçı yapımcının aslında yalana tahammülü yokmuş bu nedenle ilişkiyi kesmiş.
Ama biz “salak” kafalar ilk açıklamadan bunun söyle olduğunu anlamamışız.
Şimdi o yapımcıya bir soru sormak istiyorum:
“Güzel kardeşim aynı açıklamayı Bülent Ersoy için yapabilme cesareti bulabilir misin?”

CANIMI SIKAN ŞEYLER

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan Cumhurbaşkanı’nın Eşek Adası’na gitmesi, kimi tahrik ediyor? 01 Temmuz 2020 | 3.184 Okunma Toplumsal tepki balonu patladı 30 Haziran 2020 | 3.006 Okunma Şimdi AKP de mi “terör örgütü yandaşı” oldu? 29 Haziran 2020 | 6.206 Okunma Yeni bir kumpas ifşaatı 26 Haziran 2020 | 4.156 Okunma Bu nasıl bir oyundur? 25 Haziran 2020 | 3.695 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar