Seçimin riskleri ve senaryoları

Bütçe müzakereleri vizyon rekabetini gölgede bırakan bir sertlikle devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Gazi Meclis konusunda "Bırakın bu ayakları" polemiği ile yükselttiği tansiyon milletvekili...

Bütçe müzakereleri vizyon rekabetini gölgede bırakan bir sertlikle devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Gazi Meclis konusunda "Bırakın bu ayakları" polemiği ile yükselttiği tansiyon milletvekili yumruklaşmasına dönüştü.
Her zaman sert geçen bütçe müzakereleri, seçimden önceki son bütçe maratonu olması hususuyla bol polemikle geçiyor. Muhalefetin özellikle ağır suçlamaları tercih ettiği gözden kaçmıyor.
Kılıçdaroğlu da uzun süredir bir yanı helalleşme diğer yanı kutuplaştırma olan ikili taktik uyguluyor. En son Türkiye'ye "narko devlet" suçlaması ile kendi saldırgan söylem siyasetinin sınırlarını bile aştı. Halbuki 2023 seçimlerine giderken siyaset kurumu birtakım riskleri göz önünde bulundurmak zorunda.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Zamanın Hitler’i hesap vermekten kaçamayacak 24 Nisan 2024 | 1.280 Okunma Irak ile yeni başlangıçlar 23 Nisan 2024 | 1.339 Okunma Seçim sonrası Türkiye’nin Ortadoğu gündemi 20 Nisan 2024 | 133 Okunma Siyaset yapma rekabeti 19 Nisan 2024 | 1.142 Okunma Ortadoğu, İran ve İsrail gerilimine terk edilemez! 16 Nisan 2024 | 202 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar