Masanın üç çelişkisi devam ediyor, yenisi eklendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı" söylemiyle hem AK Parti iktidarının yirmi yılda yaptıklarını hem de Cumhuriyetin yeni yüzyılında neler yapacağını anlatan kampanyasına...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı" söylemiyle hem AK Parti iktidarının yirmi yılda yaptıklarını hem de Cumhuriyetin yeni yüzyılında neler yapacağını anlatan kampanyasına başladı.
Altyapı devrimini tamamladık şimdi yeni bir şahlanışın eşiğindeyiz iddiasıyla seçmene umut veren bu kapsayıcı dil önümüzdeki sekiz ayın gündemi olacak.
Cumhur İttifakının hayat pahalılığı ile mücadelede bir seri önlemi devreye alması ve uzun kampanya dönemine hızlı girmesi muhalefet cenahında tedirginlik oluşturdu.
6'lı masaya Kılıçdaroğlu dayatmasının Akşener tarafından "masa noter değil" şeklinde karşılanması masa dağılıyor mu tartışmasını getirmişti.
Masanın dağılmasının masadaki parti ve genel başkanlara vereceği...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Üç farklı üçüncü yol siyaseti ve DEM Parti’nin derdi 29 Mart 2024 | 89 Okunma Yerel seçimlerde sandık başı etkisi 26 Mart 2024 | 254 Okunma Dış politikada önemli ivmelenme 23 Mart 2024 | 125 Okunma Son haftaya giderken kampanyaların hali 22 Mart 2024 | 148 Okunma “Üçüncü Dünya Savaşı’na bir adım” mı? 19 Mart 2024 | 697 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar