Kaybet-kaybet tuzağındaki Akşener

CHP ve İyi Parti arasındaki aday çekişmesi devam ediyor. Bu çekişmenin Akşener için "kaybet-kaybet" denklemine oturduğunu düşünüyorum. Malum, son iki yıldır İyi Parti Genel Başkanı Akşener...

CHP ve İyi Parti arasındaki aday çekişmesi devam ediyor. Bu çekişmenin Akşener için "kaybet-kaybet" denklemine oturduğunu düşünüyorum.
Malum, son iki yıldır İyi Parti Genel Başkanı Akşener ısrarla, İstanbul veya Ankara büyükşehir belediye başkanlarını "kazanacak aday" olarak pazarlama gayretinde.
CHP Genel Başkanı da sabırla bu iki ismi CHP'nin adayı olarak 6'lı masaya getirmeyeceğini defalarca gösterdi.
Akşener'in CHP'nin içinde iktidar mücadelesi oluşturan bu yaklaşımında ısrarcı olmasının söylemi dünkü açıklamalarında vardı.

*** Akşener, Saraçhane'de Kılıçdaroğlu'ndan rol çaldığı söylenen katılımı için liderlik vurgusu yapmakla yetinmedi, ittifak adayı argümanını pekiştirdi:
"Kimseden...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Zamanın Hitler’i hesap vermekten kaçamayacak 24 Nisan 2024 | 1.212 Okunma Irak ile yeni başlangıçlar 23 Nisan 2024 | 1.339 Okunma Seçim sonrası Türkiye’nin Ortadoğu gündemi 20 Nisan 2024 | 133 Okunma Siyaset yapma rekabeti 19 Nisan 2024 | 1.142 Okunma Ortadoğu, İran ve İsrail gerilimine terk edilemez! 16 Nisan 2024 | 202 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar