Hayat tarzı kavgası

Bir şarkıcının imam hatiplilere yönelik nefret ve ayrımcılık suçu içeren sözleri sebebiyle tutuklanması, hayat tarzı kavgasını yeniden alevlendirdi. Aslında daha önce LGBT bayrağı açması...

Bir şarkıcının imam hatiplilere yönelik nefret ve ayrımcılık suçu içeren sözleri sebebiyle tutuklanması, hayat tarzı kavgasını yeniden alevlendirdi.
Aslında daha önce LGBT bayrağı açması ile de tepki çeken bu şarkıcının geniş bir camiaya yönelik sarf ettiği ifadelerin kabul edilemezliği üzerine yaygın bir kanaat var.
Ancak tutuklanması hakkında başlayan tartışma CHP ve AK Partili yetkililerin karşılıklı yorumlarıyla siyasi söylem çekişmesine dönüştü.
Bir yanda Kılıçdaroğlu'nun imam hatiplilerle ilgili açıklama yapmadan şarkıcının serbest bırakılmasını istemesi "helalleşme" söyleminin samimiyetini sorgulattı.
Diğer yanda tutuklamaya "hukuksuzluk" eleştirisi yapanlar, iktidara yönelik "otoriterlik" suçlamalarını...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Irak ile yeni başlangıçlar 23 Nisan 2024 | 1.193 Okunma Seçim sonrası Türkiye’nin Ortadoğu gündemi 20 Nisan 2024 | 133 Okunma Siyaset yapma rekabeti 19 Nisan 2024 | 1.138 Okunma Ortadoğu, İran ve İsrail gerilimine terk edilemez! 16 Nisan 2024 | 191 Okunma Doğrudan ve kontrollü çatışma dönemi 15 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar