Birinci tur hesaplarında İnce ve HDP faktörü

Seçimlere elli üç gün kala Cumhur ve Millet İttifakları cumhurbaşkanlığı seçimlerini ilk turda kazanmak için elinden geleni yapıyor.Ancak cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan...

Seçimlere elli üç gün kala Cumhur ve Millet İttifakları cumhurbaşkanlığı seçimlerini ilk turda kazanmak için elinden geleni yapıyor.

Ancak cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan isimler de azalmıyor, artıyor.

İki ittifakın adayları Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kılıçdaroğlu dışında dört isim daha yarışa hazırlanıyor: İnce, Perinçek, Oğan ve Erbakan.

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı ile hareket ederek muhafazakar seçmenin ilgisini çekebilirdi.

Bu isimlerden 6'lı masaya davet edilmeyen ancak son günlerde kendisini "üçüncü yol" olarak sunmayı başaran İnce'nin adaylığı birinci tur hesaplarında fark oluşturabilecek önemde.

Kılıçdaroğlu'nun ortak adaylığından rahatsız olan seçmenin kendisine yöneldiği İnce giderek ağırlaşan bir mahalle baskısı altında.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yerel seçimlerde sandık başı etkisi 26 Mart 2024 | 250 Okunma Dış politikada önemli ivmelenme 23 Mart 2024 | 125 Okunma Son haftaya giderken kampanyaların hali 22 Mart 2024 | 148 Okunma “Üçüncü Dünya Savaşı’na bir adım” mı? 19 Mart 2024 | 697 Okunma Ankara ile Bağdat arasında yeni dönem 16 Mart 2024 | 147 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar