YSK'nın geçmiş eylemleri

Yaşar Usluer'in birikimi müthiştir. Bir başka önemli özelliği ise gözlemleridir. Son olarak çıktığı Trakya turundan aktardıkları ilginç. Özellikle Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ile bunların...

Yaşar Usluer'in birikimi müthiştir. Bir başka önemli özelliği ise gözlemleridir. Son olarak çıktığı Trakya turundan aktardıkları ilginç. Özellikle Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ile bunların bazı ilçelerindeki müşahadeleri önemli; "Kiminle görüşsem bu sefer Akşener'e oy vereceğiz dedi. Eğer bir seçim kazası olmazsa Akşener/İYİ Parti Türkiye'ye iyi gelecek".

Benim de bir tespitim olacak. Meral Bacı'nın Niğde ve Nevşehir mitinglerine dikkatinizi çekerim. Olağanüstü kalabalıklar vardı. Yeniçağ dışındakiler bunları yayınlamaktan korktular. Başta da yeni sahip değiştirenler. Anlayın durumu.

Sorun nerede?

Yaşar Usluer'in endişeleri YSK'dan. Erdoğan ve Bahçeli'nin Akşener'i seçime sokmama hayallerini Kılıçdaroğlu suya düşürse de, tehlike henüz geçmiş sayılmaz.

Bu arada CHP, İYİ Parti, SP ve DP ittifakı vatandaş iradesindeki kaçağı önleyecek. TBMM'de, son yılların en önemli oluşumuna, birliğe tanık olacağımız kesin. Anlayacağınız gibi Semih Yalçın-Bahçeli ortaklığının "geometrik formülü" böylece geri tepen silaha dönüşüyor.

Usluer'in geçmişten YSK örneklerine gelince epey madde var. Biz yine de sığdırabildiklerimizi buraya alacağız:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar