Yönetenin sorusuna bakın!

NTV ile başladım. Ahmet Arpat'ın yönettiği tartışma için dengeliydi diyebilirim. Okan Müderrisoğlu ve Burhanettin Duran'ın bazı düşünceleri kimilerine ters gelse de seviyeliydi...

Hiçbir laf, kavga-gürültü sebebi olmadı.

Siyasi İşler'de muhalif cephenin temsilcisi ise Ömer Lütfü Avşar'dı. Hukuki açıdan donanımlıydı. Türkçesi de bazı eski savcılarınkine benzemiyordu. Güzel konuşuyor. Seviyeli bir fikir cimnastiği yapıldı.

Normal akışta ara sıra baktığım Türkiye'nin Gündemi'ni tekrarında kesintisiz izledim. Söylememe gerek var mı bilmiyorum; Ercan Gürses öyle hâle geldi ki CNNTÜRK'ün hatta tüm yandaş ekranların en taraflı Ancorman'ı.

Bu nasıl iş?

Sorduğu şu soruya bir bakın da, en azından fikriniz olsun; "CHP, FETÖ ile mücadele eder mi?" Bu nasıl gazetecilik? Tanımlamaya elim varmıyor.

Hep tezgâh sorular. Hep önceden belirlenen taktiği uygulamalar. Gürses, kesinlikle aldığı paranın hakkını veriyor. Yine de yüzünün biraz kızarması gerektiğine inanıyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar