"Yok Parti Dönemi"

Gece Görüşü'nün yıldızı her zamanki gibi Gürkan Hacır'dı. Onun müthiş buluş ve sunuşlarının ekip içinde yarattığı kıskançlığın da farkındayım. Hacır...

Gece Görüşü'nün yıldızı her zamanki gibi Gürkan Hacır'dı. Onun müthiş buluş ve sunuşlarının ekip içinde yarattığı kıskançlığın da farkındayım. Hacır güzel bir tespitte bulunurken, Prof. Dr. Mehmet Şahin ve Abdülkadir Selvi devamlı girmeler yaparak kendilerine pay çıkarmaya çalışıyorlar.

Gürkan, İlhan Kesici'yi "Yeni yönetimi tebrik" edişinden dolayı eleştirenlere de karşı çıktı -bu konuda aynen katılıyorum-. Kesici'nin söylediklerini daha anlaşılır hale getirdi; "Tek Parti, Çok Parti ve şimdi de Yok Parti dönemi". Biraz düşünürseniz bu tespite mutlaka katılırsınız. CHP'de yüklenmenin sebebi genetik. Bu partinin mayası bundan. Karşı çıktıklarını asla övmezler.

Birden aklıma geldi. Ameliyat nedeniyle Olcay-Deniz Baykal çiftinin Emine-Tayyip Erdoğan'la bir araya gelmesindeki bir soruyu hatırladım. Emine Hanım, Olcay Baykal'a "Ak Parti'nin hiç mi icraatı yok?" sorusuna Bayan Baykal biraz düşündükten sonra; "Sigarayla mücadele" diyebilmişti. Oysa daha ilk anda "spordaki tesisleşme"yi hatırlamalıydı. Belki de konuya ilgisiz diye aldırmamıştım.

***

Ekran, gazeteyi geçti

HaberTürk gazetesinin "Hükümet sözcülüğünü yeterince yapmıyor" gerekçesiyle kapatıldığını söyleyenlere cevap vermek istiyorum. Ağır kararın ana nedeni, gelir ve gider dengesindeki makasın iyice açılmasıdır. Sırf kağıt masrafını karşılamak için yan kuruluşlardan devamlı para aktarıldı. O pırıl pırıl ilavelerin maliyeti sonu getirdi. Kapatma olasılığının başına gelmesini istemeyen HaberTürk televizyonundaki değişim hemen fark ediliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar