​​​​​​​Yaser Arafat'a indirilen zarflar

Filistin hareketinin en büyük lideri olarak Yaser Arafat kabul edilir. Rahmetli sıkça Türkiye'ye gelirdi. En çok da Süleyman Demirel'i ziyaret ederdi.Bu gelişlerden fazla, dönüşleri güzel olurdu. Siz neden diye sormadan cevap vereyim....

Filistin hareketinin en büyük lideri olarak Yaser Arafat kabul edilir. Rahmetli sıkça Türkiye'ye gelirdi. En çok da Süleyman Demirel'i ziyaret ederdi.

Bu gelişlerden fazla, dönüşleri güzel olurdu. Siz neden diye sormadan cevap vereyim. Her defasında Arafat'ın eline bir zarf tutuşturulurdu. Bu kalınca şeyin içinde sadece dolar balyası olurdu.

Bir başka merhumun ifadesiyle bunlarda en az 100 bin dolar bulunurdu. Zaten FKÖ liderinin amacı da bunu almaktı. Çok sık olmasa da Filistin halkının ihtiyaçları için bir miktar daha gönderildiğini biliyoruz.

Peki, Ankara'daki Mısır'ın büyükelçiliğinin FKÖ militanlarınca basılması tesadüf müydü? Kahire yönetimine eylem için bula bula bizdeki mi seçilmişti?

Bugünkü durum

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde Filistin'e destek anlamında en fazla yardım Erdoğan döneminde yapıldı. Onun hükümetlerini kıyaslarsak ortaya çok büyük bir kargo kutusu çıkar. Hatta daha fazlası. Ya Filistin savunuculuğuna karşı yaptıklarına ne diyeceksiniz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar