VAR kimleri kurtardı?

Ayak mı kafaya gitti, yoksa kafa mı ayağa uzatıldı. Hamlet'teki ünlü tirada döndü, değil mi; "Olmak ya da olmamak." Sonuçta çalınan bir faul düdüğü ve ardından gelen gol. Yani maçı bitiren...

Ayak mı kafaya gitti, yoksa kafa mı ayağa uzatıldı. Hamlet'teki ünlü tirada döndü, değil mi; "Olmak ya da olmamak." Sonuçta çalınan bir faul düdüğü ve ardından gelen gol. Yani maçı bitiren skor. Aradaki penaltıyı atlamayalım.

Herkesin işaret ettiği gibi Galatasaray'a maçı kaybettiren asıl olayı yaratan Eren Derdiyok'tu. Baraja girmesi normal. Peki havada dönüp kolunu açmasına yani penaltıya sebep olmasına ne demeli? Zaten Federasyonu memnun etmesi için açık arayan birine bu şansı nasıl verirsin. Sahi, seni yıllarca İsviçre millî takımında nasıl oynattılar? Üstelik santrfor olarak.

Sezon başından beri kaçırdığı gollerle saç baş yolduruyordu. Bu defa yedirdiğiyle "kafa derisi yüzdürdü."

Peki Cim-Bom'un bu duruma gelmesinde sadece Eren'in mi kabahati var? Eğri oturup doğru konuşalım; Fatih Terim'in hiç mi kabahati yok? İstese Gomis pekâlâ kalırdı. İmparator zaman zaman fazla havalanıyor. Kazanılan şampiyonluktan sonra da fena uçmuştu. Siyahi Fransız oyuncu için onay istendiğinde "Yollayın gitsin. Onsuz da başarırız!" dememiş miydi? Daha ilk yarı kapanmadan ortaya çıkan enkazı görüyorsunuz.

Bazı detaylar

Bugün Galatasaray'ın başkanı da, teknik direktörü de Terim'dir. Sanki ıslık değil "Pan'ın flütü"nü çalıyor. 40 bini aşkın taraftarı, üstelik para da ödeterek antrenmana topluyor. Geçmişin stopajını kullandığı meydanda.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar