Türk Telekom'un rezilliği

Evdeki tek sabit telefon dört gündür çalışmıyor. Verdikleri bilgiye göre bu arıza bugün de devam edecek. Şu anda okuduğunuz bu yazıyı nasıl aktardığımı keşke görebilseniz.

Esat Atalay arkadaşımla, her üç cümleden sonra mutlaka beddua okuyoruz.

Adeta Vizon Tele'nin ahizelisini oynar haldeyiz. Bu sıkıntı sadece bana ait değil. Geniş bir bölgede. Ne deprem var, ne çukur. Geniş bir bölgede aynı aksaklık sürmekte. Hani "dumanla haberleşme" mümkün olsa onu tercih edeceğiz...

***

Güvenli bölgeden güvenli koridora

Tüm ekip, tam kadro Moskova'ya gidişteki tuhaflığı sonunda çözdük. Putin-Erdoğan görüşmesinden çıkan sonuç kimi tatmin etti? İdlib'deki ateşkes kararında derinlik ortadan kalktı. Böylece Soçi'de alınan kararların yırtılıp atıldığı meydana çıktı.

Daha önce mille hesaplanan düzenleme, kilometreye dönüştürüldü. Bu defa ölçüm bölgeden, koridora devşirildi. Artık meşhur M4 kara yolunun iki yanında kalan altışar kilometre yeni kısıntılı alan ilan edildi. Peki nasıl oldu bu iş? Geri planda havlu attık? Buna rıza gösterecektik de bunca şehit niye verildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar