TRT Spor'a haksızlık yapmayın

Bazı ekranlar ve spor yorumcusu geçinen köşe yazarları TRT Spor'a saldırılarını sürdürüyor. Bunlar yetmiyormuş gibi birkaç politikacı da bunlara katıldı. Oysa ekranın başarısı ortada....

Bazı ekranlar ve spor yorumcusu geçinen köşe yazarları TRT Spor'a saldırılarını sürdürüyor. Bunlar yetmiyormuş gibi birkaç politikacı da bunlara katıldı. Oysa ekranın başarısı ortada. Kaçırdıkları hiçbir spor dalı yok. Özellikle de Ata sporlarımız. Mesela Dünya Güreş Şampiyonsı'na özel ekip gönderen sadece TRT idi. Bizimkilerinki başta hiçbir müsabaka kaçırılmadı. Anında aktarıldı.

Bu arada "kızağa çekilmiş politikacı" Umut Oran'ın dört bir yana yolladığı "bipleme tivitleri"ni görünce şaşırdım kaldım. Bu eski milletvekili bunlarda "TRT'nin, Ampute Millî Takımı'mızın Dünya Şampiyonası maçlarının verilmediğinden" söz etmekte.

Oran belli ki, TRT Spor'u seyretmiyor. Ampute takımımızın hazırlıkları ve finallerdeki maçlarının tamamı canlı yayımlandı. Sadece saat farkından dolayı 03.00'lerde başladılar. Sosyalist Enternasyonal'in başkan yardımcısı da olan zatımuhterem sanırım o saatlerde horulduyordu.

Kutlamak gerek

Spordan Sorumlu TRT Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu ile kanal koordinatörü Mehmet Buğra Şahin ve yardımcıları Hakan Altürk, Pınar Şehri'nin maçları öne alma yetkisi var mıydı? Kaldı ki, bu satırları yazdığım sırada millîlerimiz final maçına çıkmışlardı.

Bu da Umut Oran öncelikli tüm TRT Spor düşmanlarına kapak olsun...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar