TRT Müzik'ten Diyanet'e ders

Programa bakınca "Her halde iyi bir TSM programı olur" diye düşündüm. Yanındaki canlı yazısını görünce, "acabalarım arttı." TRT Müzik'teki İstanbul'dan adlı programdan söz ediyorum.Mesut Cemil...

Programa bakınca "Her halde iyi bir TSM programı olur" diye düşündüm. Yanındaki canlı yazısını görünce, "acabalarım arttı." TRT Müzik'teki İstanbul'dan adlı programdan söz ediyorum.

Mesut Cemil Stüdyosu'ndaki yayının şefi yine Hasan Esen'di. Onu İnci Çayırlı'nın ekibinden tanıyorum. Geldiği noktayı çoktan hak etmişti.

Müthiş saz ve lokallerden oluşan ekip, muhteşem bir repertuvarla gönülleri titretti. Kürdilihicazkâr bölüm sanki benim seçimimdi.

Hele "Yalancıdır hep aynalar. Gir kalbime gör kendini" icra edilenler arasında yer alınca mutluluğum katlandı.

Sorular

Yıllar önce TRT'nin prenslerinden Uğur Çınar'ın sorduklarını hatırladım; "Abi en çok sevdiğin makam" deyince, Kürdilihicazkâr cevabını vermiştim. "Ya, hangi Kürdilihicazkâr" deyince "Yalancıdır hep aynalar" karşılığını almıştı. Uğur da Selahattin Pınar'la tamamlamıştı. Güftesini yazanı da şimdi söyleyeyim; Rıza Polat Akkoyunlu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar