Tıptan Uzak Sağlıklı Hayat

Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta ile tanışmamız, aynı grupta çalışmamızla oldu. Her türlü kötü oluşuma açık bünyemin "açık kapı bıraktığı yerler"den giren...

Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta ile tanışmamız, aynı grupta çalışmamızla oldu. Her türlü kötü oluşuma açık bünyemin "açık kapı bıraktığı yerler"den giren mikroplara karşı beni uyaran da hocamdı. Hayy Kitap etiketli son kitabına verdiği ikinci başlık hayat felsefesini anlatmakta:

"Herkes için geçerli, kafa karıştırmayan, ucuz, basit, geleneksel ve bilim dışı." Yayının kapağı da tam ona uygun. Ters tarafa bakan iki kaşık var. Birinde ilaç kapsülleri dolu. Diğerinde ise leblebiler.

Ön sözü de müthiş; "Kitabımı, beni emziren, şahane ev yemekleriyle besleyen, büyüten, sağlıklı yaşamamı sağlayan anneme, anneanneme, babaanneme, kaynanama ve biricik karıma hediye ediyorum."

Aile yapımızı, klasik beslenme ritüelimizi anlatan bu kadar güzel bir ifade tarzı olabilir mi?

Bilgilendirme

Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta'nın gerçek amacı ise şöyle:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar