TFF'nin tespihli başkanı!

Aziz Yıldırım'ın hedefe oturttuğu Yıldırım Demirören aradan 24 saat geçmeden cevap verdi. Malum kendisi de medya patronu ya, bu işi yapacak ekranı bulmakta sıkıntı çekmedi. atv ve a Spor'un ortak...

Aziz Yıldırım'ın hedefe oturttuğu Yıldırım Demirören aradan 24 saat geçmeden cevap verdi. Malum kendisi de medya patronu ya, bu işi yapacak ekranı bulmakta sıkıntı çekmedi. atv ve a Spor'un ortak yayınında içini döktü. Bilindik lafları tekrarlayıp durdu. Bütün dünya ülkeleri teker teker "video hakem" uygulamasına geçerken "ben karşıyım" diyebildi. Ancak yarım ağızla "Ocak ayında başlayabiliriz" lafını etmeyi unutmadı. Ne olur ne olmazın kapısını açık bıraktı. Nasılsa kararı o vermeyecek.

Basına da gözdağı

Demirören, 6222 sayılı yasanın ağırlaştırılmasını istediğini açıkladı. Hatta buna medya mensuplarının dahil edilmesi gerektiğini söyledi. Antalya, Eskişehir ve Samsun'daki olaylarda Federasyon'un suçu olmadığını iddia etti. Provokatörlere yıktı.

Fatih Terim'in geliş-gidişlerini izah etmekte zorlandı. Yine kıvır kıvır laflar etti. Arda'yı savunurken, kendi gazetesinin mensubu Bilal Meşe'den hiç bahsetmedi. Fenerbahçe başkanının "Muz kabuğu" örneğini sıkça tekrarladı. Belli ki bu benzetme içine yara.

Sicilyalı başkan

Gelelim diğer önemli konuya. TFF'nin başkanı Yıldırım Demirören'in koluna taktığı tespihi görünce şaşırdım. Pahalı saatini bile gölgede bırakmıştı. Buna benzer bir görüntüyü yıllar önce İtalya'dan hatırlıyorum. Catania kulübünün başkanı benzeşen görüntüyü vermişti. Bu defa da Demirören aynını sergiledi. Sorması ayıp buna neden gerek gördü? Bir Allah'ın kulu çıkıp da "şunu takma" diyemedi mi? Yoksa çok yüksek yerden mi hediye edilmişti?

Son sorum Serkan Korkmaz'a. Niye yanına Erman Toroğlu veya Turgay Demir'i almamıştı. Belli ki, "sorular önceden hazırlanmıştı". Futboldaki yakıştırmayla "al gülüm, ver gülüm" izledik.

...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 273 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar