Sultanların korumasındaki bir başkan

Hani bir söz vardır; "Neresinden tutayım?" Kharkiv'den geriye sadece koca bir enkaz kaldı. Hatırlayın maçın oynanacağı gün yazdıklarımı. Öncelikle M. Lucescu için yenilgi sonrası neler söyleyeceği...

Hani bir söz vardır; "Neresinden tutayım?" Kharkiv'den geriye sadece koca bir enkaz kaldı. Hatırlayın maçın oynanacağı gün yazdıklarımı. Öncelikle M. Lucescu için yenilgi sonrası neler söyleyeceği tahminimi:

"En fazla dört Türk futbolcusunun yer aldığı takımlardan oluşan bir ligden bu kadar".

Aynen öyle oldu. Rumen teknik direktöre bir soru sormak istiyorum; "Görevi kabul ederken bunları bilmiyor muydun?" Kalkmış toydan sonra nara atıyor. Bir konuda ise Lucescu'nun hakkını yemeyelim. İlk gol ofsayt. Peşinden aut çizgisi dışından yapılan ve yardımcı hakemin seyirci kaldığı ikinci gol. Cengiz Ünder'in kolundan çekilip düşürülmesine verilmeyen penaltı. David Fernandez Borbalan yönetimdeki İspanyol hakemlerin yenilgimizde katkıları büyük. Dikkat edin sadece politikada değil, sporda da ayak oyunları başladı. Basketbolda Rusya'ya mağlup olmamızın ana nedeni İtalyan hakemdi. Geciksek bile onu da kayda geçelim.

Bu nasıl taktik

Sahaya sürülen takım için kimse idealdi diyemez. Taktik verilmiş miydi bilemiyorum. Rumen, Ukrayna futbolunu biliyor diye tahmin etmiştik. Oysa tam tersi oldu. Rakibini iyi okuyan Andriy Sevçenko idi. Emre Belözoğlu'nu kilitleyip işi bitirdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar