Schalke'ye TFF desteği...

Fatih Terim ve yardımcısı Hasan Şaş konusuna girmek istemiyorum. Ancak Galatasaray'a saldırının fitilini ateşleyen Hürriyet gazetesi oldu. Ortalığı kızıştırmada kullanılan imza Mehmet Arslan'dı....

Fatih Terim ve yardımcısı Hasan Şaş konusuna girmek istemiyorum. Ancak Galatasaray'a saldırının fitilini ateşleyen Hürriyet gazetesi oldu. Ortalığı kızıştırmada kullanılan imza Mehmet Arslan'dı. Gazetenin spor müdürünün "İyi Fenerbahçeli" olduğunu biliyorduk. Ancak yıllar yılı bunu sergilemediği de bir gerçekti.

Peki bu defa ne oldu da, bu kadar hırçınlaştı? Geçmişte de Terim ve Şaş'ın benzer eylemleri olmuştu. Niçin o dönemlerde bugünkü tavır sergilenmedi. Son olayda "yüklenin" talimatının Patrondan geldiği belli. TFF yönetim kurulu üyelerinin de bu ani tavır alışına ne demeli?

Organizasyon

Buna da açıklık getirmeliyiz. Hakem kararları yüzünden açılan ara, Sarı-Kırmızılı camiadan yükselen "Bu Futbol Federasyonu gitmeli" söylevleriyle zirve yaptı. Cim-Bom'un öncülük yaptığı isyana, pek çok Anadolu kulübünün destek verdiği meydanda. TFF'nin mevcut yönetiminin güven kaybına uğradığı kesin.

Tam bu sırada, federasyona bağlı kurullar bir başka hata daha yaptı. Perşembe gününe kadar süre varken, ceza heyetine sevk edilenleri salı günü açıkladı. Oysa aynı gece Galatasaray-Schalke 04 maçı vardı. Bu tesadüf değildi. Bilinçli olarak hareket edilmişti. Hedef belliydi; "Terim ve ekibi, puan alırsa kamuoyunun desteğini sağlayabilir" endişesi vardı. Nitekim erken açıklama moralleri bozdu.

Acı olan 2-0'lık mağlubiyete sevinenlerin başında TFF gelmekte. Bunlara Galatasaraylı üyeleri de dâhil edebilirsiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 273 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar