Savaşın naklen yayını

Televizyon tarihindeki ilk naklen yayın Körfez Savaşı'nda olmuştu. Biraz da şaşkınlıkla "teknolojinin bu gelişimini sevmiştik."Resulayn'daki YPG/PYD mevzilerinde meydana gelen patlamaları tebessümle karşıladık....

Televizyon tarihindeki ilk naklen yayın Körfez Savaşı'nda olmuştu. Biraz da şaşkınlıkla "teknolojinin bu gelişimini sevmiştik."

Resulayn'daki YPG/PYD mevzilerinde meydana gelen patlamaları tebessümle karşıladık. Kısa süre sonra harekatın başladığı bizzat Erdoğan tarafından doğrulandı; "Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye Millî Ordusu ile birlikte terör örgütlerine karşı harekata başlamıştır." Daha sonra da oluşturulmaya çalışılan terör koridoru yok edilene kadar harekat devam edecektir denildi.

Görünen o ki, ABD'nin devam eden tehditleri bizi yıldıramayacak.

F-16'lar devrede

Harekatın en etken unsuru uçaklarımız da devrede. "Hava sahasını Türklere kapattık" diyen ABD'nin balonu da böylece patlamış oldu. PKK unsurlarına atılan ilk roketler onlar tarafından bırakıldı.

Allah askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Bizler de onları ekranlar aracılığıyla ve gururla izlemeye devam edeceğiz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 273 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar