Quaresma'nın kurtardıkları

Mustafa Denizli'nin bazı önemli maçlar sonrası söyledikleri klişe olmuştur. Millî takımda iken Avrupa Şampiyonası finallerine gitmeye hak kazanınca kullandığı "İçimizdeki İrlandalılar" bunların...

Mustafa Denizli'nin bazı önemli maçlar sonrası söyledikleri klişe olmuştur. Millî takımda iken Avrupa Şampiyonası finallerine gitmeye hak kazanınca kullandığı "İçimizdeki İrlandalılar" bunların ilkidir. Hedefindeki, spor medyamızın bazı kalemleriydi. En çok beğendiğim sözü ise "Hakemleri de yendik".

Beşiktaş-Fenerbahçe maçını izledikten sonra bu çağrışımları yapmam doğal. Düşünün FIFA kokartlı ve yurt dışı müsabakalarında yıldızlaşmış bir yardımcı hakem -Tarık Ongun- ofsayt kuralını bilmiyor. Fernandao'nun golünde elindeki sopayı bir yerlere sakladı. Ongun, bu hatayı yakın zamanda ikinci kez tekrarlamış oldu. Tabii bu yanlış ya da bilinçli kararda Cüneyt Çakır'ın da "suça katkısı" inkâr edilemez. Bunca tecrübeye sahip gözler bunu nasıl atlar. Aynı Çakır, İsla'nın Quaresma'ya yaptığı penaltılık harekete de "devam" dedi. Burnunun dibindeki olayı nasıl olur da göremez? Aklıma Çakır'ın da hakemlik yaptığı babası geldi. Yorumum net; sarı-laciverti çok seviyorlar.

a Spor'da en ilginç yorumları Erman Toroğlu'ndan dinliyoruz. "Quaresma kimleri kurtardı?" diye sordu. Sonra başladı sıralamaya:

* Türk Futbol Federasyonu. Beraberinde Merkez Hakem Komitesi.

* Cüneyt Çakır, Tarık Ongun ve Bahattin Duran üçlüsü.

* Beşiktaş'ı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar