PKK'lıları ABD otobüsleri taşıdı

Ekranlarda konusundan bihaber "uzman" konuklardan şikayetçi olan tek ben değilim herhalde. Ama tartışılan konuda bilgi sahibi olanları görünce de dikkatle dinliyorum. Bunlardan biri de Prof. Dr. Hasan Ünal. PKK - KCK ve bir de bunları...

Ekranlarda konusundan bihaber "uzman" konuklardan şikayetçi olan tek ben değilim herhalde. Ama tartışılan konuda bilgi sahibi olanları görünce de dikkatle dinliyorum. Bunlardan biri de Prof. Dr. Hasan Ünal. PKK - KCK ve bir de bunları ağabeyleri Pentagon konusunda tam bir uzman bilgisine sahip olduğu hemen farkediliyor. Pentagon'un son marifetleri malum... 300 militanı kendi otobüslerine doldurup taşıyan yine ABD'liler, Ermeni milisleri kapalı garajlarda eğitip sahaya süren de yine bunlar. Prof. Ünal'ın dediği gibi kafaları hala 300 yıl geriye takılıp kalmış.

Rusya'nın durumu

Şu andaki Erivan yönetimi, Moskova'nın niye bu kadar pasif kaldığına şaşırıyor. Oysa bunun cevabını basit bir mantıkla bulabilir.

Yakın bir zamana kadar Bakü-Ceyhan petrol boru hattı bu ilişkilerde kilit roldeydi. Şimdilerde Türkiye'nin eli rahatladı. Çünkü Zonguldak Alaplı açıklarında 202 milyar metreküp daha doğalgaz bekliyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar