Ortak sorun Afganistan

ABD'nin Taliban'la görüşmeleri sonuçsuz kaldı. "Bize ne" demeyin. Bir ülke düşünün, Cumhurbaşkanlığı bahçesinde uyuşturucu yetiştirilmekte.Havadan çekimler izlense, dünya için felaketin...

ABD'nin Taliban'la görüşmeleri sonuçsuz kaldı. "Bize ne" demeyin. Bir ülke düşünün, Cumhurbaşkanlığı bahçesinde uyuşturucu yetiştirilmekte.

Havadan çekimler izlense, dünya için felaketin nereye geldiğini çok daha iyi anlarsınız. Afganistan'ın insanlarının geçim kaynağı "uyuşturucudan gelen para."

Bu işi teşvik edenlerin başında uluslararası baronlar gelmekte. Afganistan ilk durak. Rotada Türkiye de var. Tevziatın bir bölümü de bize. Ara istasyonları da artık ezberledik. Bugün Arnavutluk'tan İtalya'ya, Rusya'dan Fransa'ya hep Afgan haşhaşı tüketilmekte.

Eklenenler

Son yıllarda bu trafiğe ülkeden kaçmaya çalışan insanlar eklendi. Her yakalanan araçta, her batan teknede mutlaka Afganlara rastlıyoruz. İnsan kaçakçıları her geçen gün daha organize hale geldiler.

Anılarım

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar