Onay makamı Bahçeli oldu

Önce sondan başlamak istiyorum. Bıraktım bazılarının "Sallama vaatlerini". Önemli olan başkanlığını tescil ettiren Erdoğan'ın verdiği sözler. Doğal olarak bunların ilk sırasında...

Önce sondan başlamak istiyorum. Bıraktım bazılarının "Sallama vaatlerini". Önemli olan başkanlığını tescil ettiren Erdoğan'ın verdiği sözler. Doğal olarak bunların ilk sırasında akçalı taahhütler var. Dar gelirlinin gözlüğüyle bakmasında yarar mevcut. Bildiğiniz gibi 12 milyon emekli ve bir o kadar yakınının gözü kulağı Temmuz'da. Çünkü, bu ay emeklilerin "yarı yıl zammı" belirlenecek. Kampanya süresince yandaş gazetelerin "Bu defa artış 395 lira" manşetleri hatırda.

Memur statüsündeki emekliliği gelmişlerin beklentilerinden biri, kat sayının 3600'e çıkarılması. Kamudaki şişmiş kadrolar bu yolla boşaltılır. İşsizlere de imkan sağlanmış olur.

"Bedelli askerlik" önemli. Beklenti içinde olanların sayısı hayli fazla. Yeni hükümetle beraber bu konu bekletilmeyecektir. Çünkü neticede bütçeye girecek para fena değil.

"Hayvan mezalimi"ni son verecek, en azından caydırıcılığı artıracak yasaların en kısa zamanda kabul edileceğini sanıyorum.

Çarşı-pazar

Etiketlerdeki uçuşa mani olamayanlar hep "seçim sonrası"nı işaret ettiler. Bu konuda karınca kararınca denetleyici olacağımdan emin olabilirsiniz. Hani korner atışı öncesi hakemin didişen futbolculara işaret ettiği gibi "gözüm üstlerinde olacak". Bu uyarım, özellikle çok şubeli mahalle marketleri için.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 273 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar