Moskova'dan "izin kağıdı"

Çok fazla olmadı Türkiye-Azerbaycan ortak askeri tatbikatı yapılalı... Ama daha bu tatbikatın tozu dumanı dağlmadan Ermenistan tekrar Azerbaycan topraklarını bombaladı. Yine bir çok Azerbaycanlı kardeşimiz...

Çok fazla olmadı Türkiye-Azerbaycan ortak askeri tatbikatı yapılalı... Ama daha bu tatbikatın tozu dumanı dağlmadan Ermenistan tekrar Azerbaycan topraklarını bombaladı. Yine bir çok Azerbaycanlı kardeşimiz öldürüldü.

Tatbikat için Moskova'dan "müsaittir" diye izin kağıdı alınıp tatbikat yapılması komik olmuyor mu? Böyle olduktan sonra manevra yapmaya gerek var mı? Bununla lay lay lom yapmaya kahramanlık mı diyeceğiz?

***

Doğu Akdeniz'deki durumu en iyi işleyen KRT Televizyonu. Türkiye-Yunanistan-Fransa gerginliğini ele alan programı kaçırmadım. Genel olarak Doğu Akdeniz'de Türk-Yunan-Fransız üçgeni programın odak noktasıydı.

Bu arada izlediğim Nur Batur çok iyiydi. Eski çalışma arkadaşımı çok başarılı bulduğumu söylemeliyim. TÜSİAD eski Genel Sekreteri Bahadır Kolağası da formundan bir şey kaybetmemiş. Tülin Daloğlu ve İlhan Uzayel ile de gururlandık.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar