Moral Akşener

Son dönemde istikrarlı bir yükselişe geçen İYİ Parti ile lideri Meral Akşener, Türkiye için toplumsal bir ümit ve moral haline geldi. Genel Başkan Meral Akşener tutarlı duruşu ile bugünlerde adeta "Moral...

Son dönemde istikrarlı bir yükselişe geçen İYİ Parti ile lideri Meral Akşener, Türkiye için toplumsal bir ümit ve moral haline geldi. Genel Başkan Meral Akşener tutarlı duruşu ile bugünlerde adeta "Moral Akşener" oldu. Akşener'in de kendisi ve partisine gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduğu her halinden belli.

İYİ Parti lideri, Gelecek Partisi'ni ziyaret edip Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Toplantı sonrasında gazetecilerin birbirinden ilginç sorularına muhatap olan Akşener, verdiği akılcı ve kıvrak zeka ürünü cevaplarla eski siyaset ustalarını aratmadığını da göstermiş oldu. Kendine yöneltilen Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki kritik sorulardan birine Süleyman Demirel'in ünlü sözüyle cevap vermesi de dikkat çekiciydi:

"Doğmamış çocuğa don biçmek istemem..."

Bu söz bana siyasi litaratürümüze eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök'le girmiş, "Kasaptaki ete soğan doğramam..." sözünü de hatırlattı.

Kıyı yağmalarına karşı

soru önerge yağmuru

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar