Millî Takım üstüne...

TRT Spor'da Orhan Ayhan'la programını izlerken, geçmiş turu yaptım. Usta'nın Şenol Güneş'le ilgili yorumuna aynen katıldım. Yeni teknik direktörün mazisi önemli başarılarla dolu. Yayınında bunlara...

TRT Spor'da Orhan Ayhan'la programını izlerken, geçmiş turu yaptım. Usta'nın Şenol Güneş'le ilgili yorumuna aynen katıldım. Yeni teknik direktörün mazisi önemli başarılarla dolu. Yayınında bunlara işaret eden Ayhan büyüğümün benden farkı Güneş'in insani değerlerine ve dürüstlüğüne yer vermesiydi.

Sebat Gençlik'ten Trabzon'a transfer ve içinde bulunduğu ekibin "Üç Büyükler hegemonyası"na son verişi Türk futbolunda milattır. Hem de altı kez.

Ben bu satırları kaleme alırken, Arnavutluk'u 2-0 mağlup etmiştik. Bundan sonraki maçlar göz önüne alınırsa mutlaka ilk ikiye girip Avrupa Şampiyonası finallerine gideceğimize inanıyorum.

Orhan Ayhan'ın "gençlerin yetişmesinin beklenilmesi uzun iş" tespitine de aynen katılıyorum. Zaten bu konudaki son ve en başarısız örneği Mircea Lucescu ile yaşadık. İnsanlarımızın ikinci kez aynı sabrı göstermesi mümkün değil. Hele neticede hayal kırıklığı yaşanması ihtimali fazlaysa.

İzlediklerimiz

Kendi benzetmesiyle "tarihî eser" Orhan Ayhan'ın anlattığı ilk maçlar aslında benim seyrettiklerimin başlangıcıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar