Milletvekili adayları

Bir hafta önce, Ahmet Hakan iktidar sözcülerinden Av. Mehmet Sarı'ya sordu; "Aday mısınız?" O da bunu "kahkaha atarak" cevapladı. Yani 'evet'in gülme efektlisi ile. Bu örnekten yola çıkmak istiyorum.Borazanları uzun süredir...

Bir hafta önce, Ahmet Hakan iktidar sözcülerinden Av. Mehmet Sarı'ya sordu; "Aday mısınız?" O da bunu "kahkaha atarak" cevapladı. Yani 'evet'in gülme efektlisi ile. Bu örnekten yola çıkmak istiyorum.

Borazanları uzun süredir dikkatle inceliyorum. Daha doğrusu adaylık şanslarını ele aldım. Ak Parti'ninkilerle başlayacağım. Ekran ekran dolaşıp, hükümet icraatını savunanların listesini çıkardım:

* Prof. Dr. Mehmet Şahin. Kesinlikle liste dışı kalmamalı. Son olarak HaberTürk'te Elfin Tataroğlu'na saldırısı dahi onu baş köşeye oturtmaya yeter.

* Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu. Sarayın yılmaz savunucularından.

* Prof. Dr. Tayyar Arı. Çok çalıştı. Mutlaka iyi bir yere yerleştirilmeli.

* Yukarıda sözünü ettiğim "olmazsa olmaz" Mehmet Sarı dışında, epey avukat daha var. Pınar Hacıbektaşoğlu, Derya Yanık, Yasin Şamlı ve diğerleri. Bunlar kesinlikle milletvekilliğiyle ödüllendirilmeli. Anketörleri de unutmayalım. İbrahim Uslu ile Adil Gür'ün böylesi talepleri yok. Ötekiler mutlaka bir yerlere konulmalı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar