Militan sayısı 7-8 bin mi?

Hani televizyonların Gündem tuşu vardır. Tüm medeni ülkelerde buna bastığınız an o günün programı önünüze dökülür. Hem de dakika dakika. Bu defa da aynı şeyi yapıp CNNTÜRK'e dokundum....

Hani televizyonların Gündem tuşu vardır. Tüm medeni ülkelerde buna bastığınız an o günün programı önünüze dökülür. Hem de dakika dakika. Bu defa da aynı şeyi yapıp CNNTÜRK'e dokundum. Saat 21.00 için aynen şunları yazıyordu; "Taha Akyol, Eğrisi Doğrusu'nu sunuyor."

Kafamda umut ışığı yandı. Malum bu ara Demirören Grubu'nun medya CEO'su Mehmet Soysal'ın işine son verildi. Haber sorumlusu yaptığı malum Buket'le birlikte yollanmıştı. Bu konuda fazla ayrıntıya girmek istemiyorum.

Neticede Soysal'ın yerine ikili yönetim getirildi; "Ertuğrul Özkök-Ahmet Hakan Coşkun." Bu nedenle Taha Akyol'un geri dönebileceği olasılığını mümkün gördüm.

Akyol'un gazetecilik başlangıcını iyi bilenlerdenim. İki defa uzun sürelerle birlikte çalıştım. Ona menfaat, hatır gönül için yazdırmak mümkün değildir.

Talimat almaz

Hukukçu yanı bir tarafa araştırmacı gazeteciliğinin ürünleri raflarda. Hepsi birbirinden değerli. Tamamı uzun emeklerin sonucu. Hürriyet'ten gönderiliş sebebi de "iktidarı destekle" baskısına boyun eğmemesi idi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar