Mersin'deki tezgâh...

Bir yandan geceden aldığım notlara bakıyorum. Diğer taraftan kulağım TRT Müzik'te. Vedat Kaptan Yurdakul, "Akşamın olduğu yerde bekle diyorsun"u söylüyor. Bir zamanlar Dünya gazetesinde birlikte...

Bir yandan geceden aldığım notlara bakıyorum. Diğer taraftan kulağım TRT Müzik'te. Vedat Kaptan Yurdakul, "Akşamın olduğu yerde bekle diyorsun"u söylüyor. Bir zamanlar Dünya gazetesinde birlikte çalıştığım büyük bestekâr Avni Anıl'ın bestesi.

"Tam yazıma uygun bir şaheser diyorum". Çünkü aklımda 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin olası sonuçları var. Acabalar fazla. İlk anda hatırladıklarım, bir tarafta İYİ Parti Genel Başkanı'na saydıranların son anda onun uyarılarını yerine getirmeleri.

Cumhur İttifakı, Meral Akşener'in Iğdır'la ilgili ikazını yerine getirmekle kalmadı. Doğudan batıya pek çok ilde de uyguladı.

Kafama takılan ise Mersin'deki durum. Burhanettin Kocamaz için gerekli başvuru niçin yasal sürede yapılmadı? Yoksa, Muharrem Sarıkaya'nın işaret ettiği gibi ortada alicengiz oyunu mu var?

Falcılık mı?

İYİ Parti üst kademesinin bu sorunu, il başkanını görevden almakla temizleyeceğini sanmaları mümkün değil! Geçmişten bu tip bir örnek İstanbul'da yaşanmıştı. Adalet Partisi adayı Nuri Eroğan'ın yasal sürede Denizcilik Bankası'nın (o zaman devlete aitti) hukuk müşavirliğinden istifa etmemesi, kazanılan seçimi kaybetmesine yol açmıştı. CHP bunu tespit edip itiraz etti ve haklı bulundu. Yerine de bilindiği gibi Haşim İşcan geldi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 273 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar