Kural'ın yeni filmi "Düğün Değnek"

Ahmet Kural'ı tanımam. Hiçbir filmini izlemeye gitmedim. Hatta, televizyonda gösterime sokulanları da baştan sona seyretmedim. Tekrarlarında sevgili kardeşim Rasim Öztekin'li bölümler gelince, kafamı kaldırıp sadece...

Ahmet Kural'ı tanımam. Hiçbir filmini izlemeye gitmedim. Hatta, televizyonda gösterime sokulanları da baştan sona seyretmedim. Tekrarlarında sevgili kardeşim Rasim Öztekin'li bölümler gelince, kafamı kaldırıp sadece bakmışımdır.

Gişe hasılatı yaptığı için bu tip filmlerin devamı da çekilmekte. Bu yüzden bu Ahmet Kural-Murat Cemcir ikilisi iyi para kazandılar. "Düğün Dernek"lere o kadar prim verildi ki ciddi bir ekran bile parçalara ayırıp dizi gibi ayırdı. Sıla'ya -Gençoğlu- ise her anlamda bayılırım. Beste ve güftelerini severim. Söyledim ya -bir halt edebileceğimden değil- görüntüsünün de hayranıyım. Bir gün Sıla ve Ahmet'in yolu kesişince ünlü yorum aklıma geldi; "Kadınlar komik erkeklerden hoşlanıyor." Ben de böyle kabul ettim. Bu birliktelik bir süre devam etti. İçindeki "uyumsuzluk" ise hiç bitmedi. Tahminimde yanılmadım. İlk vukuat patladı. Ahmet efendi, Sıla'yı tokatlamıştı. Ayrıldılar. Kızımız başladı konserlerinde "zeytin dalları yollamaya."

Kuralsız Kural da magazin programlarında, yoldan toplayıp arabasıyla götürdüğü bayanlarla yaşamayı sürdürdü. Bunları meşrebine uygun olarak nitelendirdim.

O, bu tezgâhlardaki iken Sıla her konserinde "Hadi gel barışalım" şarkısını söylemeyi sürdürdü.

Yanlışlıklar

Neticede tekrar bir araya geldiler. Aynı evi paylaşmaları bu kez fazla sürmedi. Herkesi şaşırtan son, bana sürpriz olmadı. Sıla'nın avukatına göre kızcağız tam 45 dakika şiddete maruz kaldı. Hayatı, bu tip "yanlış tercihlerle dolu" şarkıcının nihayet doğru bir kararını gördüm. Aynı zamanda bir akademisyen olan Rezan Epözdemir'i avukat olarak tuttu. Bu isim, hukuken en üst cezalandırmayı sağlayacaktır. Bundan eminim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar