Kadınlar Günü'nde bayan voleybolcularımız

Aslında bugün kadınlarla ilgili bir şeyler yazmam gerekiyor. Gelen mesajlara bakınca futbola kilitleniyorum. Yine de bayan voleybolumuzu görmezden gelemeyeceğim. Şimdi de Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı...

Aslında bugün kadınlarla ilgili bir şeyler yazmam gerekiyor. Gelen mesajlara bakınca futbola kilitleniyorum. Yine de bayan voleybolumuzu görmezden gelemeyeceğim. Şimdi de Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı yeni bir başarıya imza attı. GEN-I Volley'yi Slovenya'da 3-1 mağlup ederek CEV Kupası'nda finale kaldı.

Bu başarı Eczacıbaşı, Fenerbahçe, Vakıfbank ve diğer köklü camiaların elde ettiklerinden daha ileri. Bursa İBB'den başlayıp Nilüfer Belediyesi'ne kadar bu tip başarılara imza atan ekiplerimizi de unutmayalım.

Kadın voleybolumuzun yükselen trendinin açılan "Voleybol Lisesi" ile başladığını hatırlamalıyız. Tüm spor dallarında olduğu gibi alt yapıya önem vermek sonuçta zaferleri yakalayan en önemli kurgudur. Buna önayak olanları da ayrıca kutluyorum. Darısı futbol öncelikle tüm spor dallarının başına diyorum.

Gölge Adam'ı kaybettik

Ertuğrul Akbay Hakk'a yürüdü. Onunla tanışmamız Başbakan Ecevit'in Bulgaristan ziyaretinde olmuştu. Daha sonra Turgut Özal'ın birkaç dış seyahatinde de birlikte olduk. Akbay, Gölge Adam'la başlayan şöhretini vefatına kadar sürdürmeyi başardı. Hatta merhum Özal, Akbay'a "Gölge Adam" diye hitap ederdi.

Bugün toprağa verilecek olan Ertuğrul Akbay'a rahmet, yakınları ve meslektaşlarına başsağlığı diliyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 273 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar