İYİ Parti'ye ilgi arttı

Hande Fırat'ın programında bir değişiklikten memnunum. Katılımcı sayısı azaltıldı. Bu yüzden daldandalaların sayısı da küçüldü.Bu defa da, dışarıdan bağlananların...

Hande Fırat'ın programında bir değişiklikten memnunum. Katılımcı sayısı azaltıldı. Bu yüzden daldandalaların sayısı da küçüldü.

Bu defa da, dışarıdan bağlananların sayısı çoğaldı. Fırat'ın gelgellerine anında cevaplar verildi. Kimi yazılı, kimi telefonla bağlanarak herkes meşrebine uygun laflar etti.

Açılış İbrahim Kaboğlu ile yapıldı. Peşinden İYİ Parti'nin ağır topları birer birer devreye girdiler. Lütfü Türkkan ve özellikle Yavuz Ağıralioğlu'na en fazla zaman ayrıldı. O telefonla konuşurken bile ağaçkakanlık yapanları izlemek şaşırtıcıydı. Bu tiplere her ekranda rastlıyorsunuz.

Meydanda

Gece Görüşü'nde bunların en cerbezelileri yan yana oturtulmuştu. Hele birinin "ben adamın ağzını yırtarım" şeklindeki saygısızlıklarına ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Bu tiplerin tedavisinin mümkün olduğunu zannetmiyorum.

Gözlemlediğim en önemli olay Ağıralioğlu'nun Tarafsız Bölge'deki çıkışından sonra İYİ Parti'ye oluşan ilgi. Nitekim Meral Akşener'i de dün sabah Çalar Saat'te gördük. Partisine tekrar ateşlenen ilgi yüzünden İsmail Küçükkaya'nın programına katılma kararı aldığı kesindi. Yüzüne yansıyan sağlıksız ifade, Önce Vatan'ın gereği idi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 273 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar