​​​​​​​İstanbulludan Şikâyetname

Bediî Faik'le başlayan ve Rauf Tamer'le devam ettirilen dertlerin adına "Küçük Şeyler" denir. Onlardan biraz ben de zaman zaman bu konulara girerim.Örneğin, bu yılki Avrasya Maratonu. İki kıta arasında koşulan tek...

Bediî Faik'le başlayan ve Rauf Tamer'le devam ettirilen dertlerin adına "Küçük Şeyler" denir. Onlardan biraz ben de zaman zaman bu konulara girerim.

Örneğin, bu yılki Avrasya Maratonu. İki kıta arasında koşulan tek yarışın temelleri 1975 yılında Tercüman Spor Servisi'nde atılmıştı. Fikir babalarının arasında bir de "Atletizm Ustası Selahattin Yıldız" da yer almıştı.

Bunun hayata geçirilişi, R. Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Belediye Başkanlığında mümkün oldu. İlk icraatlarından biri, bir kenara itilen İBB'nin Spor A.Ş.'sini canlandırmaktı. Bu ekipte ilk etapta kimler yoktu ki; "Mehmet Atalay, Yunus Akgül, Ayhan Bölükbaşı"nın icraatlarını unutmak mümkün değil.

İlk salonlar

Kısa sürede inşa edilen 13 spor salonunun açılışını sunma şerefi de Orhan Ayhan'a verildi. İlk sorum bunlarla ilgili "Bu isimler pazar günkü koşuya neden çağrılmadı?"

Yönetim kimde olursa olsun yapılan vefasızlıktır. İnsanın aklına Boğaz Köprüsü açılışına mekanı cennet Süleyman Demirel'in davet edilmemesini getirmekte.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar