İmamoğlu'nun İstanbul'u

Kardeşim Serhan Asker işi büyüttü. Yıllar yılı TRT Spor'un önemli elemanıydı. Yakın zamanda emekli oldu ve Halk TV'ye geçti. Şu anda bu ekranın genel yayın müdürlüğünü yapıyor....

Kardeşim Serhan Asker işi büyüttü. Yıllar yılı TRT Spor'un önemli elemanıydı. Yakın zamanda emekli oldu ve Halk TV'ye geçti. Şu anda bu ekranın genel yayın müdürlüğünü yapıyor. Anlaşılan Serhan'ı bu iş de kesmedi. Baktık dört televizyon ve bir radyonun yayınını yönetiyor.

Unutmadan bunları sıralayayım; Halk TV, KRT, Tele 1, CEM TV ve Yön Radyo. Ekrem İmamoğlu'nun sorgulandığı yayında tanıdık birini daha gördüm; Serdar Akinan. Onunla da Türk Medya döneminde birlikteydik. SkyTÜRK'ün başındaydı. Şimdilerde bu ekranın adı 360. Hani şu yayınının yarısını 80'ler dizisinin tekrarlarıyla dolduran ekran.

Yeni bir şey var mı?

Serhan'ın yönettiği ortak yayına dönersek konuk olarak İstanbul'un "Mazbatasız Belediye Başkanı" vardı. İmamoğlu'nun rahat hâli ise devam ediyor. Sabırla YSK'nın kararının resmîyete dökülmesini bekliyor.

Büyükçekmece'deki tezgâhla başladı. Buradaki seçimin neden iptal edilemeyeceğini maddeler hâlinde sıraladı.

Yazılarımı takip edenler bunları zaten öğrendiler. Her şeyin, listelerin askıya çıkması dâhil yasal olduğunu örneklerle tekrarladı. Bunları bir kıssa ile bağlamak istiyorum: "Toydan sonra nâra"... Yani düğün bitmiş, damat gelini alıp gitmiş. Birileri hâlâ oyun oynama peşinde. Bir başka hatırlatma daha yapacağım. Şubat ayında "Taşınmış oy yok. Hayali oy yok" diye teminat veren YSK Başkanı Sadi Güven değil miydi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar