İmamoğlu'nu artık kabullenin!

Yeni polemiğimiz, İmamoğlu üstüne. Adam halk tabiriyle öpe öpe seçildi. Bunu hâlâ örtmeye çabalıyorlar.Sormak istiyorum; bir özel kalemden diğerine "toplantımız var" demek zor mu? Ya da oluşturulan...

Yeni polemiğimiz, İmamoğlu üstüne. Adam halk tabiriyle öpe öpe seçildi. Bunu hâlâ örtmeye çabalıyorlar.

Sormak istiyorum; bir özel kalemden diğerine "toplantımız var" demek zor mu? Ya da oluşturulan komisyondaki bir üyeye "Belediye Başkanına haber verir misin" demek.

Tutumuna şaşırdıklarım arasında iki isim öne çıkıyor. İlki Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay. Önce "Belediye Başkanı prosedüre uyup toplantıya gelmeliydi" dediği nokta. Sonra İmamoğlu'na hiç bir çağrı yapılmadığı ortaya çıkınca "devlet protokolüne katılmalıydı"yı ilave etti. Hem de ne üslupla. Hani derler ya "bu ne şiddet, bu ne celal" dizeleri sanki onun için kaleme alınmış.

Aynı tarz

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da Oktay'ı takip etti. Hitap tarzı baştan aşağıya yanlıştı. Karşısındaki şahıs İBB'nin seçilmiş başkanı.

Herkes haddini bilmek zorunda. Bir de hatırlatma yapmak istiyorum. Mekanı Cennet Demirel'in belediye başkanlığı sırasında Erdoğan'a hitap tarzı daima "Nassın başkan" şeklinde olmuştur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar