İmamoğlu ve Özkan

Gece Görüşü'nde ekip sabitlendi. Hande Fırat yönetici konumunda. Abdülkadir Selvi ile Mehmet Şahin "hükûmet sözcüsü" pozisyonundalar. Bu ikiliden akademisyen Şahin'in objektiflik yanının her hafta biraz daha...

Gece Görüşü'nde ekip sabitlendi. Hande Fırat yönetici konumunda. Abdülkadir Selvi ile Mehmet Şahin "hükûmet sözcüsü" pozisyonundalar. Bu ikiliden akademisyen Şahin'in objektiflik yanının her hafta biraz daha eridiğini görüyoruz. Polis Akademisi Öğretim Üyesi'nin CHP'de tazminat parası toplanmasına "hakaret fonu" deyişi, çirkindi. Selvi'nin bir diğer görevi Gürkan Hacır'ı konuşturmamak.

Hacır, bu takımdaki CHP temsilcisi. Ancak, iyi iş çıkarıyor. Yeni gelişmeleri hep onun ağzından duyuyoruz.

Hakkını yemeyelim Abdülkadir Selvi de Ak Parti cenahından iyi haber sızdırıyor. CNNTURK'teki programın en tarafsız ismi kesinlikle Murat Çelik. "Doğrucu Davut". Fazla sallayana hemen müdahale edebiliyor.

Diğer tespitler

Gürkan Hacır sözlerine CHP'nin İstanbul Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'na bindirerek başladı. Ana Muhalefet içindeki şahinlerin sözcüsü gibiydi. Özetle "Beştepe'ye gitmemeliydi" dedi.

Bu konuda Hacır'a katılmıyorum. Çünkü İmamoğlu'nun ondan çok önce tanıdım. Tarzı, tavrı naif. Tam tabiriyle "yedi kralla barışık." Amacı kendini seçmene tanıtmaksa partisinin yakıştırmasıyla "Saray'a gitmek" iyi stratejiydi. Kim bu randevuyu akıl ettiyse, kutlanmalı. Bu yüzden İmamoğlu'nun adını hiç anmayan, fotoğrafını bile ekrana taşımayan kanallar dahi uzun uzun yer verdiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar