İmamoğlu kazanır...

Bir tarafta sözlü sataşmalar. Öbür yanda "tek sıkımlık zeytinyağcılar." Tarafsız Bölge'de bugüne kadar böylesine ağır hakaretler izlememiştik. İki profesörün kapışmasını...

Bir tarafta sözlü sataşmalar. Öbür yanda "tek sıkımlık zeytinyağcılar." Tarafsız Bölge'de bugüne kadar böylesine ağır hakaretler izlememiştik. İki profesörün kapışmasını nitelendirecek kelime bulmakta zorlanıyorum.

Zaten bunların birkaç tanesi koruma altında. Nereden mi biliyorum; "bu tiplerin ekrana çıkartılması" yeterli kanıt.

Sinirleri bozulanlar listesine katılanlardan biri de SETA'cı Hasan Basri Yalçın. Ceza Hukukçusu Ersan Şen'e etmedik hakaret bırakmadı. Sonunda da "bırak bu tarafsızlık havalarını. Bal gibi CHP'yi kolluyorsun" dedi.

Aynı şeyler

Az sonra, aynı ithamları bir başka Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu'nun ağzından dinledik. Hedefteki isim yine Ersan Şen'di.

Bu gerginlik için söyleyecek söz bulamıyorum. Çünkü Erdoğan'ın büyükşehir belediye başkanlarıyla toplantısı, beklenenin aksine yumuşak geçmişti. Hatta tüm katılımcılar "mutlu ayrıldık" dediler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar