Hoş geldin Başak!

CNNTURK'te Akıl Çemberi'nin sayısı arttıkça sevinmiştim. Çünkü yıllar yılı objektifliğiyle tanıdığım Başak Şengül yönetiyordu.Bu defa inanılmaz bir...

CNNTURK'te Akıl Çemberi'nin sayısı arttıkça sevinmiştim. Çünkü yıllar yılı objektifliğiyle tanıdığım Başak Şengül yönetiyordu.

Bu defa inanılmaz bir dönüşümü gözlemledim. 26. Dönem CHP Milletvekili Aytuğ Atıcı'ya öyle bir saldırdı ki, inanın şaşırdım. Israrla da Atıcı'nın lafını kesmeye uğraştı. Hiç kusura bakmasın "terbiye sınırlarını yıktı." Hele "Seni konuşturmuyorum"u öyle yüksek tonda haykırdı ki, gerçekten şaşırdım.

Protesto yağmuru

Başak Şengül'ün kulağına kesinlikle bir şeyler üflenmiş. Ya da kapıyı göstermişler.

Hoş geldin tanımlamasıyla yandaş ekibi kastettim. Bu işler olurken, benim telefonum da hiç susmadı. "Gördün mü?", "İzledin mi?" sorularına muhatap oldum. Merak edip CNNTURK'teki kaynaklarımı aradım. Ekranın tüm iletişim kaynaklarının bu tavra kilitlendiğini öğrendim. Çıkan sonuç, Şengül'ün gazetecilik hayatında hiç bu kadar protesto edildiği görülmemişti. Bir arkadaşımın yaptığı yoruma da katılmamak mümkün değil; "bir bitişi izledik..."

Diğerleri

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar